Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Институционално падение: Президентът обяви правителство и прокуратура за „мафия“, зове за преврат

Политика

Институционално падение: Президентът обяви правителство и прокуратура за „мафия“, зове за преврат

Институционално падение: Президентът обяви правителство и прокуратура за мафия, зове за преврат - Tribune.bg
Снимка:

Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме, обяви Радев пред протестъри от БСП и „десните“

Президентът Румен Радев предприе безпрецедентна стъпка в защита на поста си и на арестуваните си приближени. На специално аранжиран протест, с участието на БСП, „десни“, Мая Манолова и подкрепян от Васил Божков, Радев реши да „слезе сред хората“ и да ги поведе срещу властта.

„Ще си върнем България, мутри вън! Скъпи българи, благодаря, виждам хора от всички политически хоризонти и това не е случайно. Виждам хора малки и стари и това не е случайно. Българската мафия постигна невъзможното – обедини българите срещу себе си. От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт“, обяви Радев.

Призивите за държавен преврат идват броени часове след като двама президентски съветници – Пламен Узунов и Илия Милушев, се оказаха зад решетките заради разследвания за търговия с влияние и разкриване на държавна тайна.

„Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която мафията използва за свой щит и политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме“, заяви Радев, който обяви че не се страхувал от хората и затова се разхожда сред тях.

Цялата сцена беше подробно отразена от партийната телевизия на БСП, а журналистите в медията обявиха, че никога досега български президент не се е радвал на такава „народна любов“. Според тях премиерът Борисов щял да завижда, защото той никъде не е бил посрещан така от хората.

Въпреки слизането си сред „народа“, президентът отново не отговори на нито един журналистически въпрос. Опитите да бъде питан каквото и да било бяха предотвратени от верните му привърженици. Посмелите да задават въпроси журналисти бяха изблъскани с викове продажници, „м*стии“ и разградски „к*рви“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

Джедай Тотю Ами нали е главнокомандващ, какво чака, та не вдига войската срещу „мафията“? Или май нещо може да не стане както на него му се иска, а?
09.07.2020 18:56 / Отговор
Бичето Главнокомандващ е,ама по време на война ;)
09.07.2020 19:43
Джедай Тотю Ами да, той обявява война – вика, колкото му глас държи „Ще си върнем България, мутри вън!“.
09.07.2020 20:31
Whocares По-голям боклук и завистлив селянин за президент не съм виждал! Такъв срам за Българя е тоя президент ! Хората виждат, че нищо не направи за тях освен политически драми....... жалко! Да го свалят по-бързо тоя, заедно да ги затворят с всичките му подръжници от Дубай и София........ божков и бобков..... на който не им харесва, че всичко е разкрито което са правили.
09.07.2020 19:13 / Отговор
Karabas Barabas Значи така, а? „Ще си върнем България, мутри вън!“, така ли? И как така се случи, че Али БоШкоФ Баба и Рундьо Рундев са с един и същи апел? „Кой ще ни каже… ?“ А?
09.07.2020 19:29 / Отговор
Партизанска му работа на фатмака! Това със сигурност е юридически случай!Няма ли кой да му даде съвет да не призовава към партизанска борба в 21 век?Сега,ако не пропадне там,където му е мястото,ще направи опит за преврат със шепата червени куку-генерали около него
09.07.2020 19:31 / Отговор
k Гус‘ин главнокумандващ, а танковете шъ идват ли, че бабата пита? Тя, завалийката, миналия път не можа да ги види!
09.07.2020 19:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети