Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иска ли Радев да се еманципира от БСП напълно и да изземе лидерската позиция?

Политика

Иска ли Радев да се еманципира от БСП напълно и да изземе лидерската позиция?

Иска ли Радев да се еманципира от БСП напълно и да изземе лидерската позиция? - Tribune.bg
Снимка:

"Ако това е наистина причината, това потвърждава амбицията на Румен Радев да се еманципира от БСП напълно и да изземе лидерската позиция в това пространство". Така социологът доц. Антоний Гълъбов коментира пред БНР освобождаването на президентския началник на кабинета Калоян Методиев и появилото се обяснение, че той е приел покана да присъства на тържество от Корнелия Нинова.

"Не е обезпокояващо това, че има повече политически формации в дясното политическо пространство, а това, че всяка от тях иска да събира около себе си другите, което не е типичната дясна политическа логика", коментира още Гълъбов учредяването на инициативния комитет за партията "Републиканци за България" на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Гълъбов прогнозира редовни парламентарни избори и посочи, че вече са дадени заявки и за други политически проекти, които ще се включат в надпреварата - КОД на Петър Москов и надграждане на движение "Русофили" на Николай Малинов до политически субект. "Картината ще бъде доста разнообразна", каза той.

Гълъбов коментира и машинното гласуване. "Машинното гласуване няма да гарантира нищо повече от това да намали малко броя на грешките, които допуска самият избирател". Гълъбов уточни, че не става дума за машини за броене на вота, а само за машини за гласуване.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

НИКАКВА ЕМАНЦИПАЦИЯ НА ЛУМПЕН РАДЕВ ОТ БСП!! - ТОВА Е РУСКА ВРЪТКА! ИСКАТ ДА ЗАБЛУДЯТ НЕОРИЕНТИРАНИТЕ БЪЛГАРИ, ЧЕ СА РАЗЛИЧНИ-ТАКА ДЕСНИ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА РУСОФИЛА РАДЕВ-И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ КОАЛИРАТ В ПАРЛАМЕНТА-ВЕРОЛОМНА МЕРЗОСТ НА СЛУГИТЕ НА ПУТИН.
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!
21.09.2020 19:10 / Отговор
Няма значение какво искат путинките, нито Радев, нито Нинова, нито Първанов.
21.09.2020 21:42 / Отговор
Алоо.. ..БЪЛГАРИиии..., тия ИЗРОДИ комунистически отново потривата СКАПАНИ КРАДЛИВИ ръчички, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ те зи ИДИОТИ са същите от улиците фашизирани, размечтали се ОТНОВО ДА ИЗЛЪЖАТ , за да ОКРАДАТ до кости Б-я и да я ХАРИЖАТ на руските уроди,( като подарък ) срещу ТЯХНОТО ЛИЧНО БЛАГОДЕНСТВИЕ ! ВАМПИРИТЕ, които се готвят да изпият кръвта ви до капака СА : ФИГУРАНТА на Черепа/ Грипена - метежника, КУРнела- БСП, Копейкин-руско лайно, Маджовото - още по-руско лайно, ТРИМАТА ГЛУПАЦИ, нагушили се с парите на Черепа, за да ИЗПИВАТ мозъците, на уличните БОКЛУЦИ, които им вярват и въшлясват по палатките , сестра Галева - БАШ курветината....!!!!
ПО– ОТРОВНИ от тези ИЗРОДИ Б-я НЕ ПОЗНАВА, ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ, раждащи само ПРОСТАЩИНА !
Моля да се събудите и да не гласувате за тая ДОЛНОПРОБНА ИЗМЕТ!!!
21.09.2020 23:00 / Отговор
Лумпените Това са тези хора , които не са разбрали , че и Тиквата също е бил комунист и лъжец и мутра не само преди. Той доведе народа до просешка тояга. Селски хитрец.
28.09.2020 18:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп