Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Искрен Митев: Специално за Костадинов си сложих вратовръзка с охлюви като сигнал на приятелство

Политика

Искрен Митев: Специално за Костадинов си сложих вратовръзка с охлюви като сигнал на приятелство

Искрен Митев: Специално за Костадинов си сложих вратовръзка с охлюви като сигнал на приятелство - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от „Продължаваме Промяната“ няма да обжалва наказанието, което му бе наложено от ръководството на НС

Искрен Митев няма да обжалва наказанието, което му беше наложено от ръководството на Народното събрание във връзка с вчерашната разправия с лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Не, аз казах, че ще приема това, което ми бъде наложено като наказание и мисля, че това е достойното, което трябва да направи всеки един от двамата участници. В крайна сметка бяха нарушени правилата на залата, в крайна сметка се изложихме пред децата и им дадохме един много грозен пример. Така че, аз лично няма да обжалвам“, заяви депутатът от „Продължаваме Промяната“ Искрен Митев.

„Чух, че г-н Костадинов щял да обжалва, което въобще не ме изненадва. Те вече показаха, че мислят, че са безнаказани като си вдигаха картите пред полицията съвсем скоро. Така че, мисля, че всичко е в рамките на нормалното“, посочи Митев.

На въпрос докога ще продължи този директен и индириктен конфликт между ПП и „Възраждане“ по различни поводи, след като и днес прехвърчаха искри, Митев бе категоричен:

„Днеска чухме един човек, който излезе на трибуната и каза, че не са платени едни пари. Аз излязох и му казах, че това не е вярно. След, което той излезе и потвърди, че не е вярно. Така че, докато се чуват неистини от трибуната, ние няма да спрем да казваме истината“.

Попитан чия е по-голямата вина и тежест за вчерашните събития – негова или на Костадинов, Митев посочи, че когато двама човека се карат, вината е и на двамата. Той обаче смята, че човекът, който предизвиква и инициира самия конфликт има по-голяма тежест.

„Той дойде физически до мен. Аз не си позволих това. Но приемам, че съм взел активно участие и затова няма да обжалвам, разбира се“, подчерта отново депутатът от ПП.

На въпрос не е ли дърпането на вратовръзка агресия, Митев контрира с въпроса:

„Вие бяхте ли там? Как бихте реагирали на това, което се случи?“

Той обясни и по какъв начин Костадинов го е обидил.

„Много обидни думи, една от тях беше охлюв. Затова днес специално за него си сложих вратовръзка с охлюви като сигнал на приятелство. Все пак аз му дръпнах вратовръзката, той ме нарече охлюв“, каза през смях Митев.

На въпрос каква вратовръзка трябва да си сложи Костадинов в тази връзка, той отговори така:

„Вратовръзка на човек, който не поема отговорност“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати