Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Искрен Митев от ПП опроверга, че са намерили депутати, за да си осигурят мнозинство в НС

Политика

Искрен Митев от ПП опроверга, че са намерили депутати, за да си осигурят мнозинство в НС

Искрен Митев от ПП опроверга, че са намерили депутати, за да си осигурят мнозинство в НС - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът Искрен Митев от "Продължаваме промяната" пред БНР опроверга информацията, че политическата сила е намерила част от депутатите, за да осигури мнозинството, което да подкрепи актуализацията на бюджета.

Припомням, че по-рано днес бе публикувано твърдение на Атанас Михнев, направено в Стара Загора, че "Продължаваме Промяната" върви в посока да осигури "пълно мнозинство".

Депутатът с джипката от ПП призна: Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство

От партията на премиера обаче обясниха, че изказването не е цитирано точно:

"Всъщност това е едно извъртане на думите му от човекът, който е явно е направил обобщение на изказването. Доколкото знам, сме се свързали с медията, която излиза с тази новина. Защото, когато се изгледа целия запис, може да се види, че никой не е казал нещо такова. Повторил е думи на това, което е било казано преди  - че всъщност ние работим в тая посока или по-скоро се надяваме да стигнем до този тип разрешаване на проблема" - това каза Искрен Митев пред журналисти в парламента и заяви очакванията си, че ще се стигне до одобрението на актуализацията в зала:

"Депутатите не са хартиени фигурки, ние не можем да взимаме който и да било - това са хора, които са дошли тук с опредени убеждения, да защитават позиция на своите избиратели. Ние досега сме работили с голяма част от народните представители от "Има такъв народ", нека да не забравяме, че нещата, които сме постигнали, независимо как се развиха на тоя етап, ние сме ги постигнали заедно. И не забравяйте, че на нас ни трябва мнозинство от присъстващите в зала – не за всяко решение в Народно събрание трябват 121 народни представители".

Актуализацията на бюджета бе приета на първо четене и от Комисията по икономическа политика в парламента.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Искрен Митев, ПП
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети