Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Искрен Митев: За 128 дни направихме чудеса от храброст

Политика

Искрен Митев: За 128 дни направихме чудеса от храброст

Искрен Митев: За 128 дни направихме чудеса от храброст - Tribune.bg

„Не смятам, че българската държава е направила нещо в помощ на Русия. Ако това е някакво последствие на желанието ни да не фалира това предприятие и хората да не останат без работа, цените на горивата да не се вдигнат, смятам, че това решение е било правилно. Трябва да се провери дали тези доклади са коректни и да се види каква е алтернативата“.

Това заяви в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев във връзка с цитирания от „Политико“ доклад, според който Кремъл е спечелил около 1 милиард евро от европейската дерогация, която позволи на България да продължи да внася руски петрол.

„Тази дерогация винаги може да бъде премахната, но след това ще берем плодовете от това“, коментира Митев.

Според него политическата ситуация у нас не се е променила съществено след провеждането на местните избори, а правителството „Денков“ работи добре и изпълнява поетите ангажименти.

„Ние за 128 дни направихме чудеса от храброст. Неща, които с години не са се случвали. Смятам, че работата на министерствата е много добра. Продължават обсъжданията за бюджета. Надявам се министърът на финансите да събере подкрепа за тези закони, защото това е една революция в данъчната система. Виждаме опита на Министерството на финансите да изсветли цели сектори, както е ресторантьорският сектор“, посочи Митев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети