Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН: Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие

Политика

ИТН: Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие

ИТН: Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие - Tribune.bg
Снимка:

„Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че повечето хора са естествено различни и разнообразни. Ние трябва да намираме пътя на един към друг и да се радваме на различията, които носят душите и интелекта ни. Бих искал да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие, подобаващо на високия морал и почтеност на народния представител в тази зала, която Захарий Стоянов нарича „свещена“. Това заяви Любомир Каримански от "Има такъв народ" (ИТН)  от парламентарната трибуна.

Според него на обществото трябва да се предложи истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата окраска.

„Вторият принцип е любознателността. Съчетанието на знания и морални ценности могат да доведат до така желания наш стремеж към минимизиране на корупцията и да доведат към нови порядки в България. Знанието е уникален ресурс“, посочи Каримански.

„Настъпил е моментът, в който хората с пристойни поведения, почтеност, знания, умения и опит, е нужно да запретнат ръкави и да решават проблемите на хората, пренебрегвайки и укротявайки егото“, подчерта той.

„Всички граждани, които искаме нововъведения, трябва да сме денонощно будни и да ги браним“, подчерта Каримански. Трябва да спрем да се оправдаваме, да спрем да поставяме гордостта си пред напредъка“, добави той.

ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство и парламентът да изкара целия си мандат, каза още Каримански.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети