Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН: Днес е позорен ден. ПП-ДБ са безгранично алчни, нагли и най-вече некадърни

Политика

ИТН: Днес е позорен ден. ПП-ДБ са безгранично алчни, нагли и най-вече некадърни

ИТН: Днес е позорен ден. ПП-ДБ са безгранично алчни, нагли и най-вече некадърни - Tribune.bg
Снимка:

Ако промените 3 март, българският народ ще ви образува неизличими спомени, посочи Тошко Йорданов

„Днес е позорен ден от най-новата българска история. Народното събрание започва работа в централата на БКП. Никой в тази страна не нарича тази сграда „Народно събрание“. Всички я наричат „Партийния дом“, защото тя е точно това. Но аз ви разбирам – вие се върнахте у дома си. Спокойно може да върнете петолъчката на сграда, защото отново е пълна с комунисти“, обяви в декларация от името на ИТН Тошко Йорданов при откриването на новата парламентарна сесия.

По думите му парламентът приел само един закон за домашното насилие, който преработили и го направили нефелен.

„Поне формулирахте интимната си връзка със законово определение. Когато Борисов и Пеевски обършат един шамар на общата си нежна половинка Кирил Петков, той ще може да го съди за домашно насилие“, посочи Тошко Йорданов.

„Дадохте всички пари на българите в ръцете на един недомислен финансов министър, който докара страната до ръба на финансова криза“, обърна се още към управляващите Тошко Йорданов.

По думите му Конституционните промени са породени от политическия страх, а не от реална нужда.

„Ако промените националния празник, следващият 3 март ще бъде забележителен за вас. Българският народ ще ви образува неизличими спомени“, предупреди ги той и добави: „Ако направите всички брутални поразии, които сте замислили, ви желая приятна разходка по българските улици, когато след няколко месеца литър бензин стане над 3,50, а токът, след като премахнете защитата за домакинствата, стане три пъти по-скъп. Днес е позорен ден. По-отвратително управление можеше да има само ако след падането на комунизма БКП и СДС се бяха прегърнали. Основната вина в момента е на вас, от ГЕРБ. ГЕРБ знаят, че ПП-ДБ са безгранично алчни, неморални, нагли и най- вече безгранично некадърни. Вие им дадохте да си играят с живота на българските граждани. Днес е позорен ден, но от друга страна е началото на края на този позор“, посочи Йорданов.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети