Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН: Манолова да прави реверанс към нас е абсурдно, ИБГНИ сравниха Ива Митева с порода куче

Политика

ИТН: Манолова да прави реверанс към нас е абсурдно, ИБГНИ сравниха Ива Митева с порода куче

ИТН: Манолова да прави реверанс към нас е абсурдно, ИБГНИ сравниха Ива Митева с порода куче - Tribune.bg
Снимка:

Позицията на ИТН остава без промяна за третия мандат

Позицията на „Има такъв народ“ остава непроменена въпреки поканите от другите парламентарни формации да се върнат в преговорите за съставяне на правителство с третия мандат, пише БНР. Това обяви зам.-председателят на парламентарната група на партията Ивайло Вълчев преди заседанието на групата във вторник вечерта:

„За нас още с приключването на първия мандат по начина, по който приключи, беше ясно, че при трети мандат...Аз честно казано за себе си не виждам логиката при първия мандат да не се подкрепи нещо, което след това ни се предлага при третия“.

Депутатът Станислав Балабанов уточни, че позицията остава непроменена въпреки заявките, че Ива Митева е компромисна фигура за премиер:

„Сега, виждате ли, от последните часове Мая Манолова ще прави реверанс към нас, като ни ще даде възможност да предложим министър-председател, което е абсурдно. От ИБГНИ не забравяйте с какво сравниха Ива Митева преди две седмици - сравниха я с порода куче, така ли беше?".

Председателят на парламента Ива Митева беше лаконична в коментара си пред журналисти: Нека изчакаме президентът да вземе своите решения и да изпълни конституционните изисквания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати