Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН предлага Гроздан Караджов за министър на транспорта

Политика

ИТН предлага Гроздан Караджов за министър на транспорта

Снимка:

Името на бившия Реформатор нашумя покрай разследване за източването на Telenor

„Има такъв народ“ ще предложи Гроздан Караджов за министър на транспорта, научи „Tribune.bg“. Караджов бе депутат от Реформаторския блок в 43-ото Народно събрание. Името му нашумя с обвинението за длъжностно присвояване по разследване за източването на Telenor. 

Припомняме, че в периода 2011 г. - 2012 г. Държавното обвинение бе събрало доказателства, че Гроздан Караджов, като собственик и управител на търговско дружество, е сключил три договора с „Космо България Мобайл” ЕАД на обща стойност над 5,545 млн. лева, но по тях тях не е имало изпъление.

Разследването по случая е  започнало по сигнал на "Теленор" за който съобщи и норвежкият икономически вестник Dagens næringsliv.

В прокурорското обвинение се твърдеше, че Гроздан Караджов е сключил тези договори, като умишлено е улеснил главния изпълнителен директор на "Космо България Мобайл" ЕАД да присвои над 5,545 млн. лева.   


Коментари (2)

attropo Хайде пак!Ами хубафЪ чувек,широкъ слъвянска душа,не е стиснат.Нито честин!А,и пасва кату дялано пъве - навсякъде и за всичку!
03.08.2021 16:41 / Отговор
бони С кой е свързан Гроздан Караджов:
1. Иван Костов - дясна ръка и след падането му от власт. Ковчежник.
2. Георги Гергов - близък приятел
3. Димитър Кюмюрджиев -зам. председател на КЗК - съдружникът му в адвокатска кантора, в която задкулисно продължават да работят двамата. Дали се сещаме последните 10 години какво си изработиха и понапечелиха! Хайде да проверим, че все още никой не е пак зад тях!!!
04.08.2021 01:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още