Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН предлага Гроздан Караджов за министър на транспорта

Политика

ИТН предлага Гроздан Караджов за министър на транспорта

ИТН предлага Гроздан Караджов за министър на транспорта - Tribune.bg
Снимка:

Името на бившия Реформатор нашумя покрай разследване за източването на Telenor

„Има такъв народ“ ще предложи Гроздан Караджов за министър на транспорта, научи „Tribune.bg“. Караджов бе депутат от Реформаторския блок в 43-ото Народно събрание. Името му нашумя с обвинението за длъжностно присвояване по разследване за източването на Telenor. 

Припомняме, че в периода 2011 г. - 2012 г. Държавното обвинение бе събрало доказателства, че Гроздан Караджов, като собственик и управител на търговско дружество, е сключил три договора с „Космо България Мобайл” ЕАД на обща стойност над 5,545 млн. лева, но по тях тях не е имало изпъление.

Разследването по случая е  започнало по сигнал на "Теленор" за който съобщи и норвежкият икономически вестник Dagens næringsliv.

В прокурорското обвинение се твърдеше, че Гроздан Караджов е сключил тези договори, като умишлено е улеснил главния изпълнителен директор на "Космо България Мобайл" ЕАД да присвои над 5,545 млн. лева. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

attropo Хайде пак!Ами хубафЪ чувек,широкъ слъвянска душа,не е стиснат.Нито честин!А,и пасва кату дялано пъве - навсякъде и за всичку!
03.08.2021 16:41 / Отговор
бони С кой е свързан Гроздан Караджов:
1. Иван Костов - дясна ръка и след падането му от власт. Ковчежник.
2. Георги Гергов - близък приятел
3. Димитър Кюмюрджиев -зам. председател на КЗК - съдружникът му в адвокатска кантора, в която задкулисно продължават да работят двамата. Дали се сещаме последните 10 години какво си изработиха и понапечелиха! Хайде да проверим, че все още никой не е пак зад тях!!!
04.08.2021 01:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати