Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН предупредиха за терор над протестиращи, от "Възраждане" казаха имената им

Политика

ИТН предупредиха за терор над протестиращи, от "Възраждане" казаха имената им

ИТН предупредиха за терор над протестиращи, от Възраждане казаха имената им - Tribune.bg
Снимка:

Докато текат разговорите в парламента на протестиращите енергетици, Икономическа полиция издирва техни представители, съобщи на брифинг в Народното събрание Тошко Йорданов от ИТН.

„Двама човека има привикани. Стана скандал. Питахме Денков - какво става, а той гледаше както винаги и не знаеше какво се случва. Тормозят хората. Определено не ги питат дали са си платили данъците.", коментира Йорданов.

По думите му един от протестиращите синдикални лидери е викан вчера от икономическа полиция, а на друг са му звъняли по време на срещата.

Президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов потвърди, че има привикани синдикалисти. „Опитват се да уплашат някого, но плашат гаргите. Безсмислено е, но как да им го обясниш“, коментира той. 

По-късно във Фейсбук на живо от парламента се включи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и посочи имената на издирваните.

"Този, който е привикан от полицията, е Бисер Бинев. Вчера от Икономическа полиция в София е привикан и Деян Дяков/КНСБ/", уточни Костадинов.

По думите му, след като той е настоял премиерът Денков да изясни ставащото с вътрешния министър, не е имало реакция. При повторното настояване да се разяснят действията на Икономическа полиция Делян Пеевски е поискал 15 минутна почивка.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ИТН
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети