Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН в декларация: Никога не са искали споразумение, време е някой да изхвърли боклука

Политика

ИТН в декларация: Никога не са искали споразумение, време е някой да изхвърли боклука

ИТН в декларация: Никога не са искали споразумение, време е някой да изхвърли боклука - Tribune.bg

Преговорите се провалиха, защото не им предложихме министерства

„Парламентаризмът през последните 2 седмици се изразява в това – едно да говорят пред нашата ПГ, друго пред медиите и трето в своите парламентарни групи. Парламентаризмът е моля ви направете правителство, махнете този, сложете онзи, само не този. Парламентаризмът е готовността на един господин да се жертва да е министър  само където никой не го е канил. Това е техният парламентаризъм, но не и нашия“, прочете в декларация от името на ИТН депутатът им Виктория Василева.

Тя попита: „Не е ли било нахално от страна на ИБГНИЕ и ДБ да искат със сълзи на очи ИТН да направи правителство в 45-ия парламент с 51 депутати без условия, а сега да е нахално с 65?“ Те се страхуват от избори, а ние не се крием зад лицемерни усмивки и кухи фрази, явно те не са свикнали на подобно поведение, а в всичко да се урежда с шушукане каза Василева.

Тя обяви, че те никога не са искали да говорят за политики, а искат да говорят за министри. „Никога не са искали споразумение с ИТН, доказаха го всички с взаимно изключващите се изисквания. Христо Иванов няма да се подпише под документ с Мая Манолова, Манолова не иска с БСП. Всичко заедно няма да подпишат заедно. Страхотен парламентаризъм. Поздравления“, допълни заместник-председателя на партията.

Тя заяви, че въпреки атаките те са единни.

„Много са ни подценили като са решили да ни омаскарят. Омаскарихте себе си. ИТН е кауза, която ще бъде жива. Време е някой да изхвърли боклука“, заключи Василева. 

TribuneTribune

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети