Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станислав Балабанов: Чакаме всички да се лишат от емоции, не сме си затворили вратата за преговори

Политика

Станислав Балабанов: Чакаме всички да се лишат от емоции, не сме си затворили вратата за преговори

Станислав Балабанов: Чакаме всички да се лишат от емоции, не сме си затворили вратата за преговори - Tribune.bg
Снимка:

Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис, смята депутатът

„Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис“, така Станислав Балабанов от ИТН коментира въпроса дали партията му ще подпише споразумения с партиите, с които преговаря за подкрепа за бъдещо управление. Балабанов потвърди, че от ИТН чакат партиите да постъпят практично и да не реагират с емоции.

„Чакаме всички да се лишат от емоциите си и да постъпят практично. Зависи от тях. Надяваме са да има кабинет, защото е изключително важно“, добави депутатът.

„Както сме казвали до този момент, не сме затворили вратата за никого. Тези срещи са нормални да протичат по принцип, ние сме свободни да разговаряме с ДБ, ИБГНИ, както и с БСП. Мисля, че декларацията беше ясна, така че това е повече от достатъчно към този момент“, посочи Балабанов. Той не обяви кога ИТН ще върнат на президента изпълнения мандат.

„Законовият срок за мандата изтича утре, ще видите. Приоритетите ни с БСП се припокриват. Декларацията, която прочетохме от трибуната с опорките се припокрива с приоритетите на всички партии, с които сме водили разговори. По тези теми имаме 99.9% припокриване. Тези теми са едни от най-важните, ако има правителство“, увери Балабанов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп