Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ицо Хазарта избухна срещу „Възраждане“: Шепа нещастни фашисти

Политика

Ицо Хазарта избухна срещу „Възраждане“: Шепа нещастни фашисти

Ицо Хазарта избухна срещу Възраждане: Шепа нещастни фашисти - Tribune.bg
Снимка:

Ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 да влязат незаконно в парламента, не е ли правилно г-н главният прокурор да ми поиска моя депутатски имунитет, попита депутатът от ПП

„В тази зала има много добри специалисти, професори по медицина, както и много добри юристи. Имам един обикновен въпрос: Ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са гласували и им кажа „Елате да влезете незаконно в парламента, елате да поблъскате полицаи“, ще ви платя автобусите и може и да ви дам по 40 лева, не е ли правилно г-н главният прокурор да ми поиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в затвора? Въпросът ми е прост - Дали в закона пише, че той важи само за мен или и за шепа нещастни фашисти? Това заяви Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, депутат от ПГ на „Продължаваме промяната“.

Реакцията му идва в отговор на декларацията на „Възраждане“, която беше прочетена от парламентарната трибуна по-рано днес.

„Ще направим една правна справка, дали може да предприемем подобни действия, предполагам това се очаква от мен“, заяви от своя страна зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Именно той вчера бе единственият от ръководството на Народното събрание, който беше в сградата на парламента, когато част от протестиращите влязоха за разговори с политиците.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети