Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ицо Хазарта притеснен за психическото състояние на Борисов

Политика

Ицо Хазарта притеснен за психическото състояние на Борисов

Ицо Хазарта притеснен за психическото състояние на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

„Преди дни председателят на партия ГЕРБ публикува нещо, което отново провокира у мен притеснения за психичното му здраве. Качвам го тук в коментар, както е модерно. Днешната му реакция към предложения от нас меморандум не намалява тези мои притеснения“.

Това обяви в профила си във Фейсбук депутатът от ПП/ДБ и изпълнител Ицо Хазарта.

„Отвъд шегата обаче - цялото раздразнение, което в момента демонстрират тези хора е лесно обяснимо. От ПП - ДБ предложихме ясен, открит и честен подход за предстоящите назначения в регулаторите. Скучно ли ви стана? Думата „регулатори“ за мнозина от хората не означава нищо - КЗК , КЗП, КЕВР, съкращения някакви...Всъщност регулаторите са тези, които например:

- отсъждат дали е законно да ти вдигнат цената на тока

 - казват има ли картел между големите вериги за хранителни продукти, законно ли е това и води ли до цени понякога в пъти по-високи от тези в Западна Европа

- решават дали е законно да ти вдигнат цените на горивата

- казват дали е законно да ти вдигнат таксата за мобилния телефон два месеца, след като си подписал договор за друга такса“, обяснява той.

Според Хазарта, „примерите всъщност са безброй“.

„Свикнал си години наред да управляваш еднолично, да си назначаваш удобни роби и да използваш тези регулатори не просто като бухалка, а направо като танк срещу всичко, което стои на пътя ти. И изведнъж се появяват едни хора, които ти казват ясно - или този път нещата с регулаторите ще се случат както в нормална европейска държава, или сме дотук...но нека да се знае, че сме дотук заради вас. Предполагам е изнервящо, да“, разсъждава певецът.

„За пореден път ще го кажа - плащаме неописуема цена заради това, че в политиката предпочетохме да постъпим правилно пред това да бъдем герои за някой неграмотник. Еврозоната и пълен Шенген са цели, които могат и трябва да бъдат постигнати още тази година, и всяка лична жертва си струва за такъв успех...но не и Еврозона и Шенген с регулатори, назначени по ОНЗИ начин“, пише още Хазарта.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети