Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Алексиев: В Поморие ще се лекуват хиляди германци

Политика

Иван Алексиев: В Поморие ще се лекуват хиляди германци

Иван Алексиев: В Поморие ще се лекуват хиляди германци - Tribune.bg
Снимка:

Българският съюз по балнеология и СПА сключи договор с Германската здравна каса, съобщи кандидатът за кмет на Поморие за трети мандат

„ГЕРБ винаги води позитивна кампания и затова поставяме началото с позитивна новина. Българският съюз по балнеология и СПА сключи договор с германската здравна каса и от 2020 г. немските граждани да могат да ползват балноолечение на територията на България. Избрани са пет града, като първият е Поморие, защото това е единственият български град, който извършва балнеология.“ Това съобщи кандидатът за кмет на Поморие за трети мандат Иван Алексиев, цитиран от zonaburgas.bg.

По думите му добрата новина е възможност и за удължаване на сезона в Поморие. „Това е в следствие на усилията, които положи туристическият бранш. Мисля, че на фона на това, което се случи с фалита на туроператора „Томас Кук“, това е една много добра новина“, каза Алексиев.

„Високите цели пред мен са работа, спокойствие и сигурност“, подчерта Алексиев. Основните акценти в програмата са реализирането на втория етап от рекунструкцията на Рибарското пристанище, привличане на инвестиции по оперативните програми на ЕС , поддържане на стабилно финансово състояние, изграждане на къмпинг за кемпери, каравани и други.

„Работа, работа , работа за Поморие“, пък е девизът на кандидатът за нов мандат.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Поморие

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати