Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Гешев стартира консервативно движение

Политика

Иван Гешев стартира консервативно движение

Иван Гешев стартира консервативно движение - Tribune.bg
Снимка:

Иван Гешев обяви, че създава гражданско движение „Справедливост за България“. Освободеният от ВСС главен прокурор направи днес живо излъчване през свой фейсбук профил и допълни, че движението ще бъде консервативно-патриотично.

По време на излъчването в студиото, което Гешев говореше остана без ток и се наложи излъчването през камера да бъде преустановено и да се премине към телефон. След възстановяване на връзката, Гешев коментира, че го осветяват с телефони и заподозря, че това е провокация.

„Все още не съм освободен като прокурор, но когато това се случи, веднага ще пристъпя към реални действия за влизане в политиката“, поясни Гешев.

„Сдружението ще бъде гражданско, родолюбиво, основано на християнската етика и българските традиционни семейни ценности. Смятам, когато бъде приета оставката ми, да застанем заедно с всички, които споделят тревогата за бъдещето на България, заедно в името на консервативните ни ценности. Истински патриотизъм под мотото "Бог, Отечество, Семейство", каза Гешев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Иван Гешев
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети