Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бившият депутат Хиновски напуска ИТН: Нищо обещано в енергетиката не е изпълнено от правителството

Политика

Бившият депутат Хиновски напуска ИТН: Нищо обещано в енергетиката не е изпълнено от правителството

Бившият депутат Хиновски напуска ИТН: Нищо обещано в енергетиката не е изпълнено от правителството - Tribune.bg
Снимка:

Бившият депутат Иван Хиновски напуска „Има такъв народ“. В съобщение в профила си във Фейсбук той казва, че не одобрява политиката на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции.

„Изразявам неодобрение и се разграничавам от кадровата политика на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции. Нещо повече: Нищо от реформите, които обещахме на избирателите си не бе изпълнено, нито бяха направени и опити за това. А предложихме най-добрата за България енергийна програма по мнението на редица авторититни български и европейски партньори“, пише той.

„Предстои обсъждане на енергийната политика на България на Евроатлантическа конференция, на която като експерт трябва да споделя постигнатото от правителството. Разбирате колко ще ми бъде трудно да не бъда обективен! Независимо от моето напускане на ИТН ще продължа да работя за реформите в българската енергетика като експерт, а не политик, какъвто винаги съм се старал да бъда, за повишаване на енергийната сигурност на страната и преодоляване на енергийната бедност“, пише Хиновски.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети