Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Иванов, БСП: Отцепниците извършиха политическо самоубийство

Политика

Иван Иванов, БСП: Отцепниците извършиха политическо самоубийство

Снимка:

Според Иван Иванов – един от членовете на новия изпълнителен съвет на БСП, шестимата, напуснали парламентарната група, са извършили политическо самоубийство. По думите му БСП е една от на-демократичните партии в България. 1000 души гласуваха тайно и избраха този състав на Националния съвет, каза още Иван Иванов пред bTV.

БСП показа, че е единна партия, че има насока, в която да се движи – първо да сплоти своите редици и второ да покаже на българските граждани, че може да бъде единствената алтернатива, смята още Иванов.

Парламентарната група има практика да дава отчет на всеки две седмици, нормално е и евродепутатите да участват в заседанията на Националния съвет, за да се градят политики, коментира той по повод идеята представителите в Европарламента да показват какво са свършили.

Новоизбраният Национален съвет на БСП на своето първо заседание по предложение на Корнелия Нинова прие да има 17 съвета за подпомагане работата на пaртията през следващите четири години.

Тези съвети ще наблюдават работата на министерствата и ще анализират проблемите, те ще градят политики, ще правят анализи и ще предлагат законодателни инициативи, обясни Иванов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още