Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Костов: Не вярвам на президента

Политика

Иван Костов: Не вярвам на президента

Снимка:

Не вярвам на президента, заяви Иван Костов, премиер на България в периода 1997 – 2001 година. Костов поясни пред БНР, че е излязъл от политиката и няма доверие на президента Румен Радев, като по този начин отговори на въпрос - имал ли е покана от държавния глава за служебен премиер. Той определи евентуална такава покана като „неуместна“ и „безпредметна“.

За първи път виждам толкова нагло и очевидно да бъде обсебен този протест от хора от олигархията. Такъв жалък начин да се прави на политик един олигарх. Хората трябва да внимават, коментира той ситуацията.

Той е категоричен, че в момента няма политическа криза, в строго научния смисъл на думата - правителствена криза, когато правителството е в оставка и няма друго, и политическа криза, когато парламентът не може да изпълнява повече функциите си и се разпуска, за да бъдат проведени избори.

„Аз съм критичен срещу цялото правителство, срещу Националния оперативен щаб“, каза още Костов.

Висока вероятност от политическа криза преди редовните избори, прогнозира той.  


Коментари (2)

Емил Генов И аз не му вярвам на летеца. Да си взима еднопосочен билет и заедно с Деса да се изнасят!
03.08.2020 16:53 / Отговор
ИВАНЕ КАЖИ СИ ОТ КОГА И ОТ КОЯ ПАРТИЯ ИЗБУЯХА БГ ОЛИГАРСИТЕ? - ОТ 1989 И ОТ ЕДИНСТВЕНАТА ТОГАВА ПАРТИЯ БКП=БСП=СДС=ДПС=ДСБ=ДА БЪЛГАРИЯ=НДСВ. БЕЗКРАЙНО ТЕАТРО! ДОЙДЕ ВРЕМЕ ПАК ДА СЕ ПУЦАТ ЕДИН ДРУГ. ЧЕРВЕНИЯ ГЕНЕРАЛ Е ЕДИН ОТ ТЯХ. АЗ ВЯРВАМ НА МЕРКЕЛ И КУРЦ-ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЪЩО, ЩОМ ВСЕ КЪМ ЕВРОПА ВЪРВЯТ
03.08.2020 16:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още