Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Костов: Президентът Радев говори като руски агент на влияние

Политика

Иван Костов: Президентът Радев говори като руски агент на влияние

Иван Костов: Президентът Радев говори като руски агент на влияние - Tribune.bg
Снимка:

 „Русия няма шанс да спечели тази война от технологична гледна точка, защото остана сама, извън глобалната икономика. Тя няма как да успее да произведе такива оръжейни системи. Нищо добро обаче не се вижда за България”. Този коментар направи Иван Костов пред БНТ във връзка с войната в Украйна.

„БСП са прави като казват, че не са изнесли оръжия за Украйна с техен подпис, ние сме  продали оръжия, които са  изнесени за Украйна. България не спечели от това, че не предостави безвъзмездна помощ, а продаде оръжия. Това не създава доверие в нашата Евроатлантическа  принадлежност. Такива решения  изтеглят България и я държат в периферията, където има съмнения, че сме достатъчно солидарни членове”, допълни Иван Костов.  

Той бе категоричен, че президентът Румен Радев говори като руски агент на влияние.

„Не може да има такива мощни гласове и то да са по телевизията, а ние да очакваме българското общество да се ориентира правилно. Смешно е президентът да хвали служебното правителство, че е овладяло цените на електроенергията, защото това стана благодарение на ЕС и САЩ. Те се пребориха с Путин, а не нашето служебно правителство”, каза още  той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети