Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Портних: Ще продължа с добрите резултати и динамичното развитие на Варна

Политика

Иван Портних: Ще продължа с добрите резултати и динамичното развитие на Варна

Иван Портних: Ще продължа с добрите резултати и динамичното развитие на Варна - Tribune.bg
Снимка:

Нашата основна цел е създаването на условия за по-високи доходи и по-висок стандарт на живот, каза преизбраният кмет на Варна

"Така ще продължим и занапред, с динамичното развитие на Варна. Вярвам, че хората, въпреки тона на кампанията, който се зададе, с компромати, лъжи, в крайна сметка оцениха резултатите, които сме постигнали, оцениха програмата, проектите, целите, които сме си поставили за следващите 4 години." Това заяви пред БНТ преизбраният за кмет на Варна Иван Портних. Той беше категоричен, че ще продължи с работата и добрите резултати, така както го е правил през последните няколко години.

Според него във всеки един от районите на града работата се вижда, а всеки варненец оценява развитието през последните години, спрямо предходните.

"Убеден съм, че с общи усилия ще направим така, че това ударно темпо, което демонстрирахме през последните години - на обновяване и развитие, не само ще се запази, но и ще се ускорява", добави още той.

Като неотложни ангажименти Портних посочи навлизането в малките улици, както и създаването на нови паркоместа.

"Нашата основна цел е създаването на условия за по-високи доходи и по-висок стандарт на живот, в тази насока работим за развитието на индустриалната зона на града", коментира още Иван Портних.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети