Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Анализатор: Проектът на Слави е като на Иванчева

Политика

Анализатор: Проектът на Слави е като на Иванчева

Снимка:

Прилича ми на новата партия на Иванчева, каза анализаторът и блогър Иван Стамболов - Сула

Появата на новата партия на Слави Трифонов ще доразбие протестния вот. В предстоящите местни избори най-голямата интрига и интерес е т.нар. "протестен вот", защото хората, ориентирайки се в своите политически предпочитания, много често изхождат от принципа – за този няма да гласувам никога. Примерно за БСП никога няма да гласувам, за всеки друг, но не за тях, ГЕРБ – никога... и така се оформя един голям протестен вот, за който всички започват да се боричкат в един момент. Така анализаторът и блогър Иван Стамболов - Сула коментира пред БНР това, че шоуменът Слави Трифонов влиза в политиката с партията “Няма такава държава“.

“(Политическият проект на Слави Трифонов – бел.ред.) не ме впечатли, прилича ми на новата партия на Иванчева. Човек, тръгнал да прави пореден политически проект. Аз нямам никакви очаквания към Слави Трифонов, той прави някакви неща, извършва някакви движения. Те се чуват от време на време в пространството и ги научаваме“.
В предаването “Преди всички“ Сула коментира и въпроса дали появата на тази партия не е закъсняло решение: “Той (Слави Трифонов – бел.ред.) има политически амбиции от десетилетие от времето на “Ку-ку“, аз не виждам защо изобщо някой може да бъде учуден от това нещо…“.

Позицията на Иван Стамболов - Сула по темата за оставката на Пламен Димитров, протестите срещу кандидатурата за главен прокурор, както и вчерашната новина за хакерската атака срещу пръскачките, можете да чуете от интервюто на Валерия Николова в звуковия файл.  


Коментари (3)

Мнение Според мен този човек "анализатор" трябва да си скъса дипломата (ако има такава) след като е тръгнал да сравнява прокета на Иванчева с този на Слави.
Дори един гламав човек няма да открие прилика между Иванчева и Слави Трифонов.
01.08.2019 15:08 / Отговор
АБВ А сега на бас,дали няма да е с азбукарите.Слави си е диня-зелен отвън и червен отвътре.
02.08.2019 11:50
1246 Има прилика и то голяма, едната бръснарка, другия шут,нерде политика. Чалгарското поколение ще го подкрепи и накрая като с царя едно нищо.
02.08.2019 08:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още