Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: ГЕРБ няма причина да се притеснява от атаките на Васил Божков

Политика

Александър Иванов: ГЕРБ няма причина да се притеснява от атаките на Васил Божков

Александър Иванов: ГЕРБ няма причина да се притеснява от атаките на Васил Божков - Tribune.bg
Снимка:

БСП се явява като адвокат на тези хора, които са интересни на прокуратурата, каза депутатът

ГЕРБ няма от какво да се притеснява от атаките на Божков. Той е притеснен от прокуратурата. Божков има 18 обвинения, 4 от които са най-тежки - за убийства. БСП и Корнелия Нинова се явява като адвокат на хора, които са интересни за прокуратурата. Това заяви пред NOVA депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Много е интересно защо тези хора станаха толкова активни в социалните мрежи, когато станаха обект на прокуратурата. Преди това имаше много малко публична информация за тях, коментира още Иванов поведението на Божков.

Бяхме свидетели как президентът на БСП застана срещу българската прокуратура и съд, заяви Иванов като визира изказването на президента Румен Радев, че му е интересна тезата на Васил Божков.

„Българските граждани имат възможност следващата година да изразят своята подкрепа за проекта, който най-много им допада“, заяви Иванов в отговор на въпрос каква е позицията му за подписката, която стартира БСП за сваляне на правителството.

„Доста интересно какво са комуникирали господин Божков, господин Златев и госпожа Нинова“, заяви Иванов относно изнесената информация, че имало среща между Васил Божков, Валентин Златев и Корнелия Нинова. „БСП не е добре с финансите. Може да се търсели някаква финансова подкрепа“, допълни той.

Депутатът коментира и темата за сваленото ДДС за за книги, бебешки храни и ресторантьорите. „Решението е политическо за директно подпомагане на бизнеса. Намалението на цените детските продукти трябва да бъде усетено то българските граждани. Българските семейства да бъдат наблюдателни и като потребители да бъдат бдителни“, посочи Иванов.
Той очаква да се развият още мерки в подкрепа на общините.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети