Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иванов не казва кой е „тоя“, който звъни на Маджо, но обяви всичко за постановка

Политика

Иванов не казва кой е „тоя“, който звъни на Маджо, но обяви всичко за постановка

Иванов не казва кой е тоя, който звъни на Маджо, но обяви всичко за постановка - Tribune.bg
Снимка:

Към него на протеста непрекъснато се обръщали хора, които искат да се снимат и запознаят

Бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски е провокатор, който е пратен на протеста, за да очерни Христо Иванов. Това е обяснението, което лидерът на „Да, България“ и почитателите му дават за прихванатия снощи на протеста разговор между двамата.

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо. Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“. Чу се снощи по време на живото предаване на Иванов във Фейсбук. Последва „Шшт“-кане и уговорка да говорят „после“.

„По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития. По същия начин, след излъчването на третата серия на „Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история. Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата „изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо...”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети. Разбирам, че ако свидетел по „Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това представлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по темата“, написа Иванов в малките часове.

На стената на иначе изключително „демократичния“ лидер на „Да, България“ плурализъм не съществува, а всички отрицателни мнения биват изтривани. За сметка на това, не се трие защитата на негови привърженици. Така под голяма част от постовете изглежда, че хора си говорят сами. (Пример долу.)

ФейсбукФейсбук

Още от 90-те години на миналия век името на Ламбовски се свързва с могъщата някога силова групировка СИК и със знакови имена като Младен Михалев – Маджо, Красимир Маринов-Големия Маргин, Румен Николов-Пашата и други знакови представители на силовите времена.

Според публикация в профила на бившия евродепутат Николай Бареков „тоя“, който е звъннал на Маджо, по всяка вероятност е олигархът Иво Прокопиев. Бареков обаче според феновете на Христо Иванов също е част от задругата за очерняне на чистия му образ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

А ако беше за Б.Борисов? Не може да вярваш на снимките с парите и златото,а на този клип да не вярваш!Това се казва избирателно вярване и граничи със шизофренията!Същите хора,обаче искахте Кьовеши да дойде в България,но като започна новия гл.прокурор да прави нещо подобно,вие първи скочихте срещу него!Сега ви казват,че водачите на протеста са службогонци и кариеристи с комплекси за малоценност и пак не вярвате!Всичко ,което не харесвате е вярно,а другото не е?А си представете,че това беше запис на Бойко Борисов.
10.08.2020 09:42 / Отговор
Анастас ЧЕСТИТ НОВ ПРЕМИЕР
ХРИСТО ИВАНОВ БОЙКИКИЕВ

Репортаж от Клетвата:

"Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“,  започва Димитър Ламбовски *

* Димитър Ламбовски е прокурист на фирма „Интергруп – България“ заедно със Стефан Николов. В „Интергруп – България“ и „Интергруп енд партнерс“ бяха съдружници Маджо, Красимир Маринов-Големия Маргин, Румен Николов-Пашата и всички останали членове на силовата застрахователна компания.

* Димитър Ламбовски е " свидетел" по "Джуджетата".

След това Димитър Ламбовски продължава:
„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя (Иво Прокопиев) се е обадил на Маджо“ .... и видимо смущава Христо Иванов, който в същото време предава на живо във Фейсбук Групата на " Да България" ...
„Чакай сега, че правиме един лайф ...“, прекъсва го смутен Христо Иванов и започва да „Шшт“-ка и да дава знак с ръка, че е с микрофон ...

„После ще говорим“ - съгласява се Димитър Ламбовски.
10.08.2020 09:46
кесо Ристю десантчика може да планира създаване на "революционен" батальон от "патриотични" червени мутри начело под командата на Маджо. Известно е, че Маджо много от разбира "специални операции" по събиране на средства за "революционни нужди". Иначе "революция" не става. Виждаме всеки ден какви количества яйца, домати, наденица, биричка отиват за "революционни нужди".
10.08.2020 10:01 / Отговор
Анастас ПЕТИЦИЯТА набира скорост
Бъдете част от този исторически момент:

ПОДПИСКА ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

www.peticiq.com/198975?uv=26997949

Задължително си напишете и кратък коментар и отметнете да се вижда поста Ви.
Народната Любов е много натурална и неподправена
- не е като във форумите "Дневник" на Мутрата ПроКОНПИев и "СЕГА" на Мутрата Сашо Дончев.
Няма и "измислени" неща като в Бошков TV

(добронамерено подканящо)
10.08.2020 15:27
Истината лъсна! Христаки, не така. Ако нямаше нищо общо с историята с Маджо, щеше да скастриш Ламбовски, че говори врели-некипели и да изчистиш проблема "на живо". А ти смутено се опита да го заметеш под килима.
10.08.2020 10:06 / Отговор
Анастас НАКОЛКО ФИНАСИСТИ:
Божков, Мутафчийски, Бобокови, ПроКОНПИев и Маджо - тези са сигурните.
НЯКОЛКО КООРДИНАТОРИ:
Мая Мазолова, Бойкикиев, Баберкян, Минекян, Хаджикян
НЯКОЛКО ДЖИХАДИСТКИ МЕДИИ:
Бошков TV, Евроком и помиярските форуми на "Дневник", "Сега" ...

(констативно протоколиращо)
10.08.2020 10:40 / Отговор
ПРОПУСНАТ ГЛАВЕН КООРДИНАТОР:РУМЕН РАДЕВ ПРОТЕСТ НА МАФИЯТА СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ
10.08.2020 10:45
Анастас CAPO di TUTTI CAPI - РУМЕН ДЕСИ'Н РАДЕВ

ЩАБ-КВАРТИРА - РУСКОТО ПОСОЛСТВО в СОФИЯ

(допълващо)
10.08.2020 11:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети