Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иванов не отговаря защо няма акция на запречения от вила на Прокопиев плаж „Буджака“

Политика

Иванов не отговаря защо няма акция на запречения от вила на Прокопиев плаж „Буджака“

Иванов не отговаря защо няма акция на запречения от вила на Прокопиев плаж Буджака - Tribune.bg
Снимка:

Новата акция на „Росенец“ констатира свободен достъп и плажуващи, но според „Да, България“ е постановка

Лидерът на „Да, България!“ Христо Иванов и симпатизанти на партията отново отидоха до „Росенец“, за да проверят има ли достъп до плажа, предава „Дарик“.

Проверката му обаче установи безпрепятствен достъп до плажа и частично махната ограда. Оградите с надпис „строителен обект“ са преместени, така че да има достъп до продължаващата част от общинския път след това през държавен имот и до плажа се стига безпрепятствено. Там имаше няколко плажуващи, които заявиха, че се възползвали от възможността.

Иванов обаче смята, че хората там са получили информация за подготвяната от него акция.

„Достъпът е свободен за момента, защото видяхме, че ограда има, премахната е половината от нея и е складирана до пътя, така,че веднага да може да бъде възстановена. Ако това нещо не се случи до края на седмицата, ние отново ще призовем за масово плажуване”, коментира Христо Иванов.

Христо Иванов отказа да отговори на журналистически въпрос, дали и кога ще направи акция в местността „Буджака”.

„Не мога да коментирам, защото не съм запознат с казуса. Говоря за „Росенец”, защото се намираме тук”, каза Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Костов Бойкикев е подготвен само когато изпълнява добре платено партийно поръчение ! Прокопиев плаща добре и никота не би тръгнал да проверява Боджака , чайка , Камчия !
04.08.2020 20:58 / Отговор
Мария Бойкикев е природно ограничен !
04.08.2020 20:59 / Отговор
РУСКИ АГЕНТИ ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! ПОСТОЯННО РУШЕНЕ НА ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! МЕРКЕЛ, КУРЦ, МАКРОН ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ-РУСКИТЕ ПОДЛОГИ СА ПО УМНИ ОТ ТЯХ? НЕ! СЛУЖАТ НА РУСКАТА МУТРА!
04.08.2020 21:03 / Отговор
Иван Ама ти сериозно ли?
06.08.2020 09:32
Голям Егонос Деструктивните постъпки няма да те вкарат в парламента.Конструктивно е да направиш същото и на Буджака,а не да се правиш на три и половина.Не се взимай толкова на сериозно.Още много акостирания ти трябват,за да се доближиш на километри от Костов.Спри да се правиш на юрист и си опреснявай скромните познания.Смееш се на другите,а ти ръсиш ежедневно някакви абсурдни правно идеи!
05.08.2020 08:23 / Отговор
кесо Така е когато си другаруваш с лоши и прости "другарчета". Очевидно побратимяването на Ристю десантчика с Румбата му се отразява зле на интелектуалното развитие. Започна да говори точно като неговия приятел, който за анексията на украинския п-в Крим от путиновите зелени човечета през 2014 г. ни обясни по войнишки кратко, че "над Крим се вее руски флаг". Сега и Ристю по войнишки, както се полага на верен съратник на Румбата, кратко и "ясно" ни обясни "не съм запознат с казуса". Внимавай с приятелите, Ристю.
05.08.2020 09:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати