Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иванов: Управляващите дължат отговори и работещи мерки за икономическата, инфлационната и здравната криза

Политика

Иванов: Управляващите дължат отговори и работещи мерки за икономическата, инфлационната и здравната криза

Иванов: Управляващите дължат отговори и работещи мерки за икономическата, инфлационната и здравната криза - Tribune.bg
Снимка:

"По време на своето управление правителството на Бойко Борисов осигури необходимите количества от всички възможни и одобрени ваксини. Служебните правителства на Румен Радев внасяха предложения в Народното събрание за тяхното даряване на други държави. Ако не беше изпуснато ценно време за засилване на ваксинационната кампания, сега вероятно нямаше да сме в тази ситуация с вируса". Това заяви Александър Иванов от ГЕРБ пред БТВ.

Той бе категоричен, че основен приоритет на ГЕРБ ще бъде увеличението на доходите на хората, както това се е слечвало по време на  управлението на партията през последните четири години. „Включително и на пенсиите. Правителството на „промяната“ даде съвсем минимално увеличение на пенсионерите, което инфлацията изяде. Ще искаме мерки в тази посока“, заяви още той.

„Ще искаме решения за всички кризи, които съществуват в момента – икономическа, инфлационна, здравна. Българи обедняват и бизнеси затварят врати. Управляващите дължат отговори на българските граждани и работещи мерки“, допълни Иванов.

По думите му Бойко Рашков е  използван като  агитатор по време на предизборната кампания. „Ако има нещо да каже, нека да го каже пред компетентните органи. Ако го каже пред камерите, ние ще си търсим правата в съда. Рашков дава медийни изяви, твърденията му никога не са покрити с факти. Думите му са безпочвени клевети“, подчерта  той.

„Ние сме за отпадане на зеления сертификат за всички български граждани, след като той няма да действа за депутатите в Народното събрание. Това е позицията, която ще защитим“, заяви още Иванов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети