Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивайло Вълчев: Ще направим всичко, което зависи от нас, този парламент да работи

Политика

Ивайло Вълчев: Ще направим всичко, което зависи от нас, този парламент да работи

Ивайло Вълчев: Ще направим всичко, което зависи от нас, този парламент да работи - Tribune.bg
Снимка:

Ние от ИТН сме в политиката и в този парламент, защото можем да носим отговорност, подчерта той

„Моментът формално е тържествен, но нашият жизнен и професионален опит ни подсказват, че в момента всички показни думи са напълно излишни. Ние от ИТН сме в политиката и в този парламент, защото можем да носим отговорност и точно тази отговорност ни задължава да бъдем конструктивни и да направим всичко възможно този парламент да работи, да направим всичко възможно и всичко, което зависи от нас, за решаването на кризите, които стоят пред всички български граждани“. Това заяви Ивайло Вълчев при откриването на 49-ото Народно събрание от името на „Има такъв народ“.

„За ИТН е важно максимално бързото приемане на България в Шенген, завършването на подготовката за влизане на България в еврозоната и максимално бързото приемане на законите, които са необходими и са свързани с Плана за възстановяване и устойчивост. Това сега е най-важното, а не емоциите, обидата, фантазиите и неизпълнените желания“, подчерта той.

„Затова ние от ИТН ще вземаме практични решения, подкрепяйки всяко действие, което е от полза за българските граждани. Защото проблемите на страната не са партийни, а са национални. В същото време ще бъдем неотменен коректив, така че чрез нас хората да могат да контролират политическата класа“, категоричен бе Вълчев.

„Желая успех на 49-ото Народно събрание – за България!“, завърши речта си Ивайло Вълчев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети