Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивелин Михайлов вижда началото на „Величие“, ще се кандидатира и за депутат

Политика

Ивелин Михайлов вижда началото на „Величие“, ще се кандидатира и за депутат

Ивелин Михайлов вижда началото на Величие, ще се кандидатира и за депутат - Tribune.bg
Снимка:

„Това е началото на партия „Величие“, не е краят ѝ. Разцепихме парламентарната група и махнахме хората, които са под някаква зависимост.“ Това каза пред БНР Ивелин Михайлов, който представи себе си като член, симпатизант и избирател на партия „Величие“.

„Партията ни изигра огромна роля в парламента с това, че попречи да се случи правителство с първия мандат", изтъкна той.

„Има голям институционален натиск върху мен. Всички медии, които са собственост на статуквото, пишат срещу мен, а не срещу Николай Марков. Това би трябвало да покаже кой каква зависимост има и какъв интерес търси", добави той и посочи, че доскорошният председател на ПГ на „Величие“ Марков е излъгал за различни неща, свързани с него, които са лесно проверими.

По думите на Ивелин Михайлов депутатите от "Величие" няма да подкрепят кабинет с третия мандат: „Ако подкрепим „Възраждане" (при евентуално връчване на тях на третия мандат за правителство на тях - б.р.) и се съгласим да работим с тях, това означава все едно да работим с ГЕРБ, защото „Възраждане“ са под зависимост от ГЕРБ“.

Михайлов обяви, че ще се кандидатира за депутат от „Величие“ на следващите избори за парламент.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети