Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивелина Василева: Инвестираме в нови стадиони, изложбени зали, театри и читалища

Политика

Ивелина Василева: Инвестираме в нови стадиони, изложбени зали, театри и читалища

Ивелина Василева: Инвестираме в нови стадиони, изложбени зали, театри и читалища - Tribune.bg
Снимка:

Тя се срещна със спортисти, интелектуалци и хора на изкуството в район Оборище

Ивелина Иванова каза, че правителството на ГЕРБ е направило много инвестиции в подпомагане на материалната база, културните институти, изложбени зали, театри, опери, читалища. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина Василева се срещна със спортисти, интелектуалци и хора на изкуството в район Оборище.

Според нея това е един знак за високия приоритет, който се дава на културата. Тя добави, че в спорта инвестиции са насочени, както в съоръжения, в изграждането на нови стадиони зали, така и  по отношение за  възможности за разгръщане на масовия спорт – спортни площадки, велоалеи, възможности и на децата да имат достъп и възможност да спортува. Ивелина Василева добави, че това ще бъде заложено като приоритет и в следващия бюджетен период – осигуряване на повече средства по линия на европейската солидарност за спорт и култура.„ Необходимо е да насочим усилия, точно за такива дейности и инвестиции , добави тя.

На срещата присъстваха народните представители от ГЕРБ Евгения Алексиева и Тома Биков, заместник-кметът на София Тодор Чобанов, общинските съветници Николай Стойнев, Михаела Иванова, Йоанна Драгнева, Мита Георгиева, районният ръководител на ГЕРБ-Оборище Йорданка Фикирлийска, Николай Попов, член на УС на ПГЕРБ-София.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети