Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивелина Василева: Не на двойните стандарти! Няма втора ръка държави!

Политика

Ивелина Василева: Не на двойните стандарти! Няма втора ръка държави!

Ивелина Василева: Не на двойните стандарти! Няма втора ръка държави! - Tribune.bg
Снимка:

Предстои първата копка на обхода на Поморие

„Нашата задача в европейските институции е там да има знаещи и можещи хора. Хора, които познават механизмите на работа на тези институции. Това означава отстояване на възможностите да се ползваме от европейската солидарност. Но това означава и друго - силна защита на националните интереси. Силна защита в посока на това България и нейните региони да имат своето достойно място сред останалите държави -членки на Европейския съюз“. Това каза Ивелина Василева от ГЕРБ в Поморие.

„България има своето достойно място в Европа и е редно да го защитава. Ние казваме не на двойните стандарти! Няма втора ръка хора, няма втора ръка държави“, допълни още Василева.

Кандидатът за евродепутат припомни няколко от ключовите проекти, променили изцяло облика на община Поморие, сред които: изграждането на Пречиствателна станция за отпадни води, първи етап от строителството на новото Рибарското пристанище, водният цикъл в града, санирането на 17 жилищни и 5 публични сгради и други проекти с екологична насоченост.

Предстои реконструкция и рехабилитация на водоснабдителните системи и съоръжения в поморийските села Бата и Страцин, реконструкция на пътната настилка и изграждане на велоалея  на общинския път Каменар – Поморие, реконструкция и модернизация на рибарско пристанище Поморие – II етап и реновиране на още две значими сгради – бившият Пионерски дом и бившият Медицински пансионат.

След 15 май 2019 г. предстои първата копка за стартиране реализацията на обхода на Поморие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети