Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иво Христов: Манолова е безполов кандидат, от който БСП загуби

Политика

Иво Христов: Манолова е безполов кандидат, от който БСП загуби

Иво Христов: Манолова е безполов кандидат, от който БСП загуби - Tribune.bg
Снимка:

Няма вариант да бъдеш съгласен и с едната, и с другата, и с третата страна- това се нарича безгръбначие, коментира още той

„Въобще не е вярно това, че в София БСП е подобрила резултата, напротив – намалила го е. Това е въпрос на елементарна статистика“, заяви проф. Иво Христов в предаването „Лице в лице” по bTV.

По думите му, БСП трябва да има ясна политическа физиономия.

„Според мен БСП загуби от това, което много отчитат като успех в София – подкрепата на Манолова. Когато подкрепяш безполов политически кандидат, говоря като политическа позиция, това означава, че ти се криеш от реална политическа позиция. Това са т. нар. безпартийни или независими кандидати. В политиката не можеш да бъдеш независим, ти си страна, ти представляваш някакви интереси, политически“, посочи той.

„Когато участваш в политическия процес, трябва ясно да заявиш политическа страна – няма страна, в която ти да бъдеш съгласен и с едната, и с другата, и с третата страна. Това се нарича безгръбначие. Безпринципността се нарича адаптивност“, заяви още Христов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Каруцар Как грубо и невъзпитано се държеше с водещата.Професор по каруцарско отношение към жените.Къде са защитниците на журналистите от политически атаки?Или този е от вашите!Сега ли разбра,че е безполова?БСП губи от това,че я има.
06.11.2019 19:40 / Отговор
НАДЕЖДЕН Иво, Иво ...
и ти плюеш на ръката, която те храни...
Като не ти харесва БСП - напусни Парламента - да дойде на товя място лоялен на партията човек! Да върши работа, а не да умува абстрактно!
Но не, ти искаш паричките и положеинето, дето ти дава БСП, а я ругаеш...
Иво.. Иво...
06.11.2019 21:47 / Отговор
Готино е Дигна ми настроението.
07.11.2019 18:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети