Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иво Христов разтревожен: ЕС не прави оценка за въздействието на 5G и 6G мрежите

Политика

Иво Христов разтревожен: ЕС не прави оценка за въздействието на 5G и 6G мрежите

Иво Христов разтревожен: ЕС не прави оценка за въздействието на 5G и 6G мрежите - Tribune.bg
Снимка:

Евродепутатът Иво Христов коментира пред БТВ 5G и 6G мрежите, като обясни, че в ЕС още не е извършена оценка на въздействието как това ще повлияе на човешкото здраве и на околната среда. Според Христов обаче е важно да се развива дигиталната среда особено в моменти като тези, свързани с пандемията и затварянето вкъщи.

Докато даваше гласност на поредната абсурдна теория, Христов обясни…, че не бивало прогресът да е за сметка на човешкото здраве, но и че не подкрепя конспиративни теории на хора, които намират зла умисъл във всяко действие и навързват фактите според тревогата си.

„Думата имат учените и те ще дадат своята оценка. Но те и досега са изказвали своите резерви по ред предприети политики, валякът на инвеститорите взима връх обаче“, коментира Христов.

Известният музикант Виктор Стоянов разкритикува цялото участие на евродепутата в пост във Фейсбук. Ето какво написа той:

bTV: "Европа и конспирациите, разговор с Иво Христов за 5G мрежите". Само да попитам толкова ли е важно непрекъснато да се легитимира хибридната антинаучна дезинформация в национален ефир? И за кого...

Иначе попитан за скандала с гей оргията с участие на евродепутат и дипломати в Брюксел, Иво Христов посочи, че „всички са били шокирани, но не и изненадани“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Иво Христов

Коментари (9)

кесо Дали Ивчо е поканил "изявения експерт" в тази област - путинския блюдолизец Никита Михалков да обясни на "несведущите" европейски учени как такива технологии "чипират" народонаселението по света за да го отклонят от "единствено правата вяра" /путинизма де/? Впрочем като гледам снимката май Ивчо вече не се нуждае дори от присъствието на "капацитети" като Михалков щот е достигнал необходимото "научно" равнище на видиотяване. Но все пак да му отдадем дължимото с известната ни поговорка, че не е луд тоя дето яде зелника, а тоя дето му го дава и за съжаление това са европейските чиновници, които уйдисват на акъла на всеки нахален идиот и дават парите на европейските граждани за подобни комунистически дивотии.
11.12.2020 22:23 / Отговор
Абе тоя кагебист с вид на руски крепостен селянин какво се прави на интересен. Какво търси този комуноид и руска подлога в Европейския парламент.
12.12.2020 09:51
Bad Co Не може да му се отрече на Ифчу/КГБ-то/, че във всяка конспирация умее да внесе лека ..."перверзия"! Същите мисли обаче, като преминат през устата на първосигналния Фатмак ,вече придобиват опостошителен ефект из Цялото "дебилно" комуноидни войнство!
11.12.2020 22:54 / Отговор
На фотощраката по-горе е Главанака Ивац Хр. - вижда се ясно! Импийчмънт-капичване на Фатмака!
12.12.2020 07:20 / Отговор
коментар Ми да си отива в тяхната руссияния и, да се радва на ямата с парите вестници рубли някакви си там техни деньги!
12.12.2020 07:41 / Отговор
Анастас #

Агент за влияние на Москва в ЕС.
В компанията са още
СерГея, Гьончева, Витанов ... а преди тях Мутрата Бинев и дебелокожата Идйотова.

Второ поколение селски-работнически 'телегенти с Порусначени самосъзнание.

АНАТЕМА !!!

(лирично напевно)
12.12.2020 09:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати