Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иво Христов смята: Обществото ни било аномалия, а изборните резултати - битов феномен

Политика

Иво Христов смята: Обществото ни било аномалия, а изборните резултати - битов феномен

Иво Христов смята: Обществото ни било аномалия, а изборните резултати - битов феномен - Tribune.bg
Снимка:

С президента Радев общували постоянно, били в идеални отношения

„Българското общество е аномалия“, смята началникът на кабинета на президента Румен Радев и новоизбран евродепутат от БСП Иво Христов, който иронизира избирателите на ГЕРБ в ефира на Btv.
Христов заяви, че изборите не са били честни, че е имало "прекалено много манипулация". Иначе бил огорчен от изборните резултати, защото това било „победа на апатията над здравия разум“.

Той обясни провала на БСП с променената евролиста и с апатията на гласоподавателите, предизвикана от "битов феномен": "Евродепутатите получават високи заплати и това дразни всички в цяла Европа. Но европеецът мисли така - да, те получават високи заплати, но ще гласувам така, че да е добре и на мен. Българинът казва: "Аз няма да им гласувам високите заплати".

На въпрос дали президентът Радев е участвал в политическата евронадпревара, той отговори: "Президентът участва винаги от принципни съображения в националния политически живот и с отредените му от конституцията средства". "Ние постоянно общуваме с президента. Отношенията ни са идеални от самото начало. Той ми честити, а аз продължавам да работя по стратегически теми, които са ми възложени още преди кампанията. С Корнелия Нинова обменяме мнения, обсъждахме изборните резултати преди няколко дни и се отърсвахме от стреса. Тя изглежда много мотивирана, а това поражение не я е демотивирало“, каза Христов.

Помолен да коментира гневен статус, който беше пуснала съпругата на президента Румен Радев- Дисеслава Радева, Христов отговори : „“24 часа“ ли да коментирам? Моля Ви“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети