Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иво Мирчев призна: Баща ми е бил секретар в БКП

Политика

Иво Мирчев призна: Баща ми е бил секретар в БКП

Иво Мирчев призна: Баща ми е бил секретар в БКП - Tribune.bg
Снимка:

„Баща ми е бил обикновен секретар в общинския съвет на БКП.“ Такова признание направи дясната ръка на Христо Иванов – Иво Мирчев. Това стана ясно от статус на фотографа и тв продуцент Виктор Димчев във Фейсбук.

„Когато попаднеш на фокуса на Иво Мирчев, но вече си минавал през фазата „Ти знаеш ли кой съм аз?“...Да знаете, че се извиних“, написа Димчев и пусна снимка с признанието на Иво Мирчев. 

Когато попаднеш на фокуса на Иво Мирчев, но вече си минавал през фазата "Ти знаеш ли кой съм аз?"... Да знаете, че се извиних.

Публикувахте от Виктор Димчев в Събота, 13 март 2021 г.

„Когато пишеш, че баща ми е бил първи секретар грешиш“,обръща се Иво Мирчев към него и пояснява работата на баща му в село Крушари, Добричко.

И неслучайно Мирчев беше водач на листата на ДБ в Добрич. „Да България“ не са дясна партия. Не са и антикомунистическа, не са и за лустрация, защото тя ще засегне и техните роднини“, пише Димитрин Вичев през 2017 година в текст, озаглавен „Няма да гласувам за „Да, България“ в сайта Фрогнюз.

Показателен е многозначителният текст на бащата на Иво Мирчев за Ирина Бокова, публикувани в блога на Иво Мирчев през 2009 г.

„С каква любов говори за нея по време на изборите за Велико народно събрание като кандидат на БКП/БСП. Аз помня това време. Защото бях мажоритарен кандидат на антикомунистическото СДС в съседния областен град Шумен. На 32 години, реперсиран, лежал по комунистическите затвори. Бях с екип от застъпници и съмишленици, все хора страдали и от млади хора които искаха да изтръгнат България от лапите на комунистите. А срещу нас имаше една огромна армия от комунисти и ченгета. И те успяха да излъжат народа, както и с лъжа и измама продължават да ни управляват вече 27 години. Част от родителите на тези млади хора в ДаБГ, активно участваха в този престъпен измамен преход. Сега участват и с децата си в „нови“ партии и с нови лица“, коментира още Вичев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати