Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Изгонени от ГЕРБ оглавяват структурите на Цветанов, Георги Славов – начело в Ямбол

Политика

Изгонени от ГЕРБ оглавяват структурите на Цветанов, Георги Славов – начело в Ямбол

Изгонени от ГЕРБ оглавяват структурите на Цветанов, Георги Славов – начело в Ямбол - Tribune.bg
Снимка:

Бившият кмет Георги Славов е най-вероятен представител на партията на Цветан Цветанов „Републикаци за България“ в Ямбол, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свои източници.

Славов е дългогодишен областен координатор на ГЕРБ, три мандата кмет и един от хората, за които се считаше, че лично Цветан Цветанов като втори човек в партията, се застъпва при всеки скандал.

Той беше изгонен през септември м.г., дни преди старта на кампанията за местните избори. Според мнозина една от причините била точно близостта му с Цветанов и това, че лидерът на ГЕРБ вече не можел да му има доверие, а другата - серията обезпокоителни данни от местен инициативен комитет, разкриващи смущаващи факти, сделки и методи от управлението на Георги Славов.

Запознати заявиха, че всички изгонени от ГЕРБ по места ще оглавяват структури на бившия втори-сигурно било за бившият кмет на Русе, на Сандански. Според близки до Цветанов тази организация с „неговите хора“ в партията била подготвяна от години като целта била те да обявят проекта на Цветанов, докато са в партията на Борисов с цел сензация.

Верен на усета си за хората Борисов ги изгони месеци преди това. Въпреки това изгонените от управляващата партия се заявяват като хора на Цветанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Обективно: Амбициозен, природно ограничен, подлец!

А с подкрепата си за пРезидента срина евроатлантическите претенции на формированието си!
01.09.2020 22:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети