Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Изключеният от БСП депутат: Ръководството не се интересува от закони

Политика

Изключеният от БСП депутат: Ръководството не се интересува от закони

Изключеният от БСП депутат: Ръководството не се интересува от закони - Tribune.bg
Снимка:

"Проблемът, че един човек е изключен от БСП е личен, но не и обществен проблем - ръководството на партията, което трябва да е алтернатива на сегашното управление дава сигнали, че не се интересува нито от закони, нито от човешко достойнство, а работи по сухове, партийни интриги и клевети. Днес така се отнасят към съпартиец, утре така ще се отнасят към вас, гражданите." Това написа във Фейсбук изключеният от партията депутат Иван Иванов.

Изключеният за побоя над председателя на БСП-Долни Чифлик – Валентин Вълчев, твърди, че не е бил на мястото на произшествието и пада жертва на две годишна местна война. "Бях на 5-6 километра от местопроизшествието", коментира Иванов по-рано пред bTV. Той добави, че познава пострадалия Валентин Вълчев, но не го е виждал от три месеца насам. Последното им засичане е било на конгреса на БСП в София. Той посочи, че "категорично не е удрял колегата си" и това ще бъде доказано от разследващите органи. До този момент полицията не е разговаряла с него.

В социалната мрежа Иванов пише, че е разбрал от медиите за изключването си.

„Няма да коментирам „прозрачността“ на самата процедура, която се изразява в грубо погазване на Устава на БСП, нито натиска, упражнен върху членовете на Националния съвет за събиране на необходимия брой подписи. По-важно е, че в 21 век, без да има съд и присъда решава, че си виновен по думите на съпартиец и те изключва. Ето така ръководството на БСП вижда демокрацията – точно, както в едни отминали години, които и без това още тежат върху образа на партията“, допълва Иванов.

Пред bTV депутатът не отговори дали ще се оттегли от парламента, след като е изключен от партията, но ще очаква да види дали ще бъде изключен и от парламентарната група на БСП.

ФесбукФесбук

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети