Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Извънредно заседание на парламента

Политика

Извънредно заседание на парламента

Извънредно заседание на парламента - Tribune.bg
Снимка:

Парламентът се събира на извънредно заседание днес, на което ще бъде изслушан премиерът Бойко Борисов. Подписката с искане за извънредното свикване на излезлите във ваканция депутати беше внесена миналата седмица от БСП.

Дневният ред на депутатите трябва да включи две точки. Първата е парламентът да задължи кабинета в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците COVID-19. Като точка втора в дневния ред опозицията иска да изслуша министър-председателя Бойко Борисов, както и вътрешния министър Христо Терзийски за насилието над журналисти и протестиращи граждани по време на националната конференция на ГЕРБ.

Към момента в пленарната зала пултовете за гласуване са демонтирани. Кворумът ще бъде преброен ръчно или поименно. Той е под въпрос заради лятната ваканция на депутатите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Ха сега ще проличи отговорността им, и че искат да работят за народа си. Ако не се осигури форум, означава, че не им пука за гражданите. И трябва да си прекратят отпуската и да работят. Не са се преуморили.
13.08.2020 08:32 / Отговор
Думата форум е кворум.Автоматическо се е качило.
13.08.2020 08:33
Изумен ГЕРБ не са длъжни да изпълняват прищевките на Сланинова и на доматаджийте. Ха, ха! Сега, като няма по кого, нека мятат доматите по себе си!
13.08.2020 09:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети