Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Известни български спортисти подкрепиха кандидат-кмета на Варна Иван Портних преди балотажа в неделя

Политика

Известни български спортисти подкрепиха кандидат-кмета на Варна Иван Портних преди балотажа в неделя

Известни български спортисти подкрепиха кандидат-кмета на Варна Иван Портних преди балотажа в неделя - Tribune.bg
Снимка:

Известни български спортисти заявиха подкрепа за кандидата за кмет на Варна Иван Портних, който ще се яви на балотаж в неделя. Сред тях са Христо Стоичков, Любо Ганев, Петър Стойчев, едно от златните момичета по художествена гимнастика Симона Дянкова, Димитър Алексиев – председател на Аматьорската минифутболна лига във Варна, активът на Сдружение спортни клубове „Черно море”, на Обединените спортни клубове "ЖСК -Спартак", от Обществения съвет по спорт и Клуба по кикбокс и муай тай „Вокил”. В постове, споделени във Фейсбук, те призовават за активност в изборния ден в неделя и подкрепа за Иван Портних.

„Заставам зад Иван Портних по лични убеждения, защото той е първият кмет, който обърна специално внимание не само на масовия спорт, но и на професионалния волейбол. Сигурен съм, че няма варненец, който да не се радва на добрата спортна инфраструктура в града, благодарение на която децата и младежите имат възможност да развиват своя спортен талант. Всеки глас може да бъде решаващ за бъдещето на Варна. Всичко е във Ваши ръце!”, написа Любо Ганев във Фейсбук.

Във видеообръщение Христо Стоичков изтъква, че морската столица се нуждае от един истински кмет. „Иване, познавайки те от много малък, знам какво можеш. Знам, че това, което си започнал, не го оставяш наполовина. Вярвам, че Варна ще бъде един достоен град и ти ще си един достоен кмет”, казва Камата.

Световният шампион по плуване Петър Стойчев също призовава за активност на 3-ти ноември. „Варна е един от най-любимите ми градове заради лятото, хората и най-вече заради морето! Както аз предизвиквам себе си в състезанията, така искам да предизвикам Вашата активност в неделя!”, обърна се той към варненци.

Подобен призив отправи и златното момиче Симона Дянкова. „За Варна, за бъдещето, за спорта, за успеха.....Направете своя избор!”, написа тя в подкрепа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Варна.

Димитър Алексиев мотивира подкрепата си със свършената работа в града. „Това е моят избор: Иван Портних и неговият екип в община Варна, които бяха в основата на множество инфраструктурни проекти в града... Със сигурност има още много какво да се довърши и какво ново да се направи за Варна, затова в неделя с #43”, коментира Алексиев.

Бойците от  клуба по кикбокс и муай тай „Вокил” посочиха, че подкрепят Иван Портних „защото Варна има нужда от кмет, който знае какво прави, знае как да го направи и го прави без празни обещания. Ние, спортистите от „Вокил”, знаем как изглеждаше града ни преди четири години, знаем как изглежда сега и не забравяме. За това в неделя, вместо да се излежаваме безцелно, ще отидем до избирателните секции и ще гласуваме за Варна в лицето на г-н Портних”, апелираха от клуба.

Иван Портних изказа благодарност за оказаната подкрепа, като подчерта, че ще продължи да работи все така активно за развитието на спортната инфраструктура в града, за развитието на Варна като европейски град на спорта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети