Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каменов: Ако има оставка, има опасност да блокира работата на общините и да има проблем за всички българи

Политика

Каменов: Ако има оставка, има опасност да блокира работата на общините и да има проблем за всички българи

Каменов: Ако има оставка, има опасност да блокира работата на общините и да има проблем за всички българи - Tribune.bg
Снимка:

Възможни са контрапротести, ако правителството подаде оставка, смята кметът на Враца

Кметът на Враца Калин Каменов е притеснен, че при една евентуална оставка на правителството има реална опасност да блокира и работата на общините, и работата на държавната администрация, което би било проблем за всички жители в цялата страна. Хората, които протестират, имат своите мотиви, но още по-хубаво би било да имат конкретни послания какво ще се случи, след като евентуално се случи оставката, каза той пред bTV.

Градоначалникът не изключи и сценария, в който след подадена оставка ще последват протести от привърженици на правителството, дали гласа си за настоящия кабинет.

Според Калин Каменов протестиращите ще имат 4 или 5 процента при евентуални избори и няма как да сформират правителство, и да управляват.

„Изходът е да бъдем малко по-толерантни и мислещи за утрешния ден и за това, което предстои“, призова Каменов, като добави, че се очаква втора вълна на коронавируса, която ще създаде допълнителни трудности, а това от своя страна щяло да се отрази пагубно и на потенциалните инвеститори, изискващи спокойствие.

Кметът на Враца категорично отрече събралите се хора при посещението на министър-председателя да са били организирани. За Каменов реакцията на хората е следствие от факта, че за миналата година във Враца има най-много инвеститори на глава на населението, както и че е направено много за инфраструктурата на града.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

АСЕН ИЛИЕВ ВЕЧЕ СЪМ ОБЕЩАЛ РАЙСКАТА ГРАДИНА НА БЕЛАРУСИТЕ.
НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ДА "ПРОТЕСТИРАТЕ" :)
03.08.2020 11:29 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ...КОЛХОЗНАТА КУ РВА ГОРБАЧОВ Я БЕШЕ ОБЕЩАЛ НА ХАЗАРИТЕ, НО И ТЕ СА ЖИВОТНИ, КАТО ВАС И ТЯХ, ЩЕ ГИ ИЗТРИЯ ОТ ТОЗИ СВЯТ. ЗАТОВА ТУК, ЩЕ ЖИВЕЯТ БЕЛАРУСИТЕ :)
03.08.2020 11:31 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ЖИВОТНИТЕ ДА СТАНАТ САМИТЕ СЕБЕ СИ, ОТНОВО.
https://www.youtube.com/watch?v=KwSm9SQ7oHs
ТОВА ЧЕРНОТО БАУ БАУ, СЕ КАЗВА - БУЛГАН :)
03.08.2020 11:38 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЖИВОТНИТЕ СА МИЛИ, ЗАБАВНИ И ДОБРИЧКИ, САМО КОГАТО СА СИ ЖИВОТНИ!
А НЕ НЯКАКВА ФОРМА НА UNTERMENSCH - БЪЛГАРИН, ХАЗАРИН, ЕВРЕИН, АМЕРИКАНЕЦ, НОРВЕЖЕЦ, ГРЪК, ИТАЛИАНЕЦ, ШВАБ, КАНАДЕЦ, АНГЛИЧАНИН, РУСНАК.
03.08.2020 11:45 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ И АЗ! НЕМАМ НИ НАЙ-МАЛКА ВИНА, ЧЕ ЕДНА ОТКАЧАЛКА, Е РЕШИЛА ДА ПРАВИ ОТ ЖИВОТНИТЕ ЧОВЕЦИ. НО Е МОЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, КАТО БОГ, ДА ВИ ЛИКВИДИРАМ. И ЩЕ ГО НАПРАВЯ С ЧУСТВО ЗА ИЗПЪЛНЕН ДЪЛГ И С НАСЛАДА, ЧЕ ОСВОБОЖДАВАМ СВЕТА, ОТ ЕДНИ НЕНУЖНИ ИЗРОДИ :)
03.08.2020 11:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати