Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калин Каменов: Жълти сайтове-бухалки петнят името ми

Политика

Калин Каменов: Жълти сайтове-бухалки петнят името ми

Калин Каменов: Жълти сайтове-бухалки петнят името ми - Tribune.bg
Снимка:

„Обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушения“, допълва кметът на Враца

„Доживях и мен да опетнят по най-грозния и унизителен начин. И то чрез жълти сайтове-бухалки, създадени с цел да изпълняват поръчки за злепоставяне, да бълват лъжи, мръсотия и фалшиви новини.“ това написа във Фейсбук профила си кметът на Враца Калин Каменов по повод публикации за проверките в общината.

По думите му откакто е градоначалник проверки се правят непрекъснато.

„Всички глупости, които организирано се изписаха по мой адрес, са абсолютна лъжа. Единственото вярно е, че проверки се извършват по всички проекти. Откакто съм кмет работата ми се проверява непрекъснато от всички институции.“

За да опровергае дописките в определени сайтове Каменов описва подробностите по поръчката за градския транспорт.

„Обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушения. Доставените превозни средства са проверявани и също няма констатирани разминавания. Съжалявам, ако истината не допада на някого.“, пише той.

„Всеки, който ме познава, знае, че може да съм строг, понякога чепат, често пъти прекалено сериозен и взискателен към всички около мен, но да ме нарекат крадец е нагло. Вярно е, че всеки скрит зад компютъра или телефона може да се изявява като прокурор и да раздава безнаказано присъди особено ако той самият е изпълнен с гняв и злоба към целия свят заради собствените си провали и неудачи. Аз обаче няма да се променя! Знам, че единственото, което остава след нас, е доброто, направено от нас самите.“, допълва още кметът на Враца.

„Вярвам, че справедливостта рано или късно ще възтържествува. Животът ми е поднасял много трудности и предизвикателства и съм се убедил, че няма ненаказано добро. Въпреки това, докато съм здрав и имам сили, ще бъда винаги на разположение, ще продължавам да си върша работата съвестно и ще помагам. Защото така е правилно и така трябва да възпитаваме децата си.“, завършва той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети