Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев: Новите партии бързо получиха „височинна болест“

Политика

Калоян Методиев: Новите партии бързо получиха „височинна болест“

Калоян Методиев: Новите партии бързо получиха височинна болест - Tribune.bg
Снимка:

"Прекалено бързо новите партии получиха "височинна болест", започнаха да правят гафове, с които не оправдават надеждите на своите избиратели за нов морал", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS бившият началник на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев.

Той смята, че в момента само може да се гадае какво ще се случи, защото всичко е в главата на Слави Трифонов, а той е склонен да прави изненади, но след отказа от мажоритарното гласуван – лидерът на "Има такъв народ" няма какво да предложи на последователите си.

Калоян Методиев смята, че отговорността започва да приближава към държавния глава, защото съставянето на стабилно правителство става все по-илюзорна идея.

"Служебно правителство не може да реши проблемите на страната в момента", категоричен бе обаче Калоян Методиев.

Той вярва, че третата партия с мандат може да се превърне в пушечно месо и не е много ясно дали ще бъде БСП, "Демократична България" или "Изправи се! Мутри вън!".

Поражението на БСП за него е следствие на серия от фактори - COVID, наличието на новите формации, брутална вътрешна опозиция и като цяло социалистите са пострадали от собствената си демократичност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати