Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев: Президентът не ме е уволнил

Политика

Калоян Методиев: Президентът не ме е уволнил

Калоян Методиев: Президентът не ме е уволнил - Tribune.bg
Снимка:

Бившият началник кабинет на президента показа оставката си

„Лъжи се оборват с документи и факти. Публикувам оставката си от президентството с входящ номер“, написа във Фейсбук Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на президента Румен Радев. Той разяснява, че две седмици преди да я подаде е изнесъл от кабинета си своите лични вещи и костюми.

„Казал съм в очите на адресата: „Подавам си оставката", след което напуснах. Тръгнал съм си с една икона от бюрото. И това е проверимо“, допълва Методиев. По думите му всякакви внушения от последните 8 месеца за уволнения са манипулации. „Тиражирането им напоследък от адвокати на класически мутри, журналисти боравещи с непроверени факти е показателно за нивото им на информираност и моралните им ориентири“, възмущава се Методиев. За него разпространяваните други  версии за неговата оставка се използват с користна цел и ги определя като „чисти интриги".

Есента на 2020 г. Калоян Методиев също коментира напускането си на президентската институция.

„Конкретният повод беше мое посещение на тържество на Боровец, където Корнелия Нинова празнуваше победата си на избора за лидер на БСП", съобщи тогава началникът на кабинета на президента Радев. Двамата са имали разговор и след предупреждение на президента, че „не може да продължават така“ Методиев е подал оставка.

„И за да няма колебания в мен, публикувах съобщението си във Фейсбук. Явно съм засегнал егото на Радев", смята Методиев. Той разяснява, че лично Корнелия Нинова го е поканила на празненството си, защото се познават отдавна.

„Пълнолетен човек съм и нося отговорност за постъпките си, не съм убил някого. Не съм казвал на Радев, че ще посетя празненството", уточнява бившият началник кабинет на президента.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети