Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев: Протестите ги няма, това, което наблюдаваме, е една протестна агония

Политика

Калоян Методиев: Протестите ги няма, това, което наблюдаваме, е една протестна агония

Калоян Методиев: Протестите ги няма, това, което наблюдаваме, е една протестна агония - Tribune.bg
Снимка:

„Протестът се сви, спихна, изчезна. Протестите ги няма, това, което наблюдаваме, е една протестна агония. „Хореографите“ самоубиваха протеста с всяка изминала седмица. Спирането на метрото, тормозените гости в БНТ, хулите по Светия Синод, обругаването на сградите, атаката на парламента. Целият този вандализъм докара протеста до това 100-200 човека да се представят пред обществото като маса“.

Това заяви пред БНТ Калоян Методиев, политолог, бивш началник на кабинета на президента Румен Радев.

„В държавата всички сме равни, пред закона - също. Ако някой си мисли, че на базата на това, че е президенът, премиер, главен прокурор, депутат, е недосегаем и правилата не важат за него, дълбоко е сбъркал. Изведнъж за 24 часа се изсипаха всякакви политици - бивши, настоящи, провалени, евродепутати, какви ли не, кметове, които пускат в публичното пространство, че са болни от COVID-19. Не знам, но е странно съвпадение - днес са едва няколкостотин заразени, изведнъж толкова от тях да се окажат публични личности, свързани с политиката“, заподозря конспирация Методиев.

Хората начело на държавата са тези, които трябва да дават пример, а не да ставаме свидетели на опити да се избяга карантината, да се излъже или да се заобикалят законите.

„От чистачката до президента всички в тази държава имат еднакви права“, подчерта беше Калоян Методиев.

Той обяви още, че Корнелия Нинова е спечелила президентските избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Киро Бизона Понеже протестите вече ги няма, от Турция дойде чудесната културна новина, че започват снимките на новия сеир-сандък сериал „Диван Калабалък“! За снимките са поканени телевизионните звезди Баш Серсем Бабикян Арнаут, Хаджи Генчо Кючюк Кьопек и Минекоглу Кармазъ Хептен Гьотверен! За женските роли на кастингите са се преборили известните артистки Мая Манол Калдаръм Ханъм и Курнела Бююк Гювенди! Всички баби чакат с нетърпение новата сага! Машалла!
26.10.2020 20:58 / Отговор
АШКОЛСУН, КИРО....... Много точно си ги подредил изродите..... .
26.10.2020 21:34
коментар Браво!Точен коментар!Поначало нямаше никакви протести!Това бяха опити за метежи, и метежи през лятото, и началото на есента когато на самопровъзгласилите се ""въстания"" с ""въстаници""!От момента в който им прибраха всичката бойна техника боксове, метални тръби, водни пистолетчета с запалителна течност, туби с запалителна течност, бойни прашки и така нататък въстаниците платени естествено, останаха с пръст в уста!А пък тримата Глупаци останаха с пръст в г*с!
26.10.2020 23:14
Mihaela Има метежи само за телевизиите в България. Смятам ,че това са измислени от тях. Минавам вечер и никой...Само съсаните палатки на МЕТЕЖНИЦИТЕ! Празни!
27.10.2020 09:23 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ АЗ, НЕ НАПРАЗНО СВАЛИХ УМСТВЕНАТА АКТИВНОСТ НА СТАДОТО :)
АКО ТРЯБВА, ЩЕ ГИ НАКАРАМ НА 4 КРАКА ДА ПАСАТ ТРЕВА ИЗ ГРАДИНКИТЕ БЕ :)
ПОДМЯНА И БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ, НЯМА ДА ИМА!
...А "ПРОТЕСТИРАЩИТЕ" ПО СЛУЖЕБНА ЛИНИЯ, ЩЕ ЯДАТ ЗДРАВ БОЙ!
27.10.2020 11:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети