Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев: Радев се опита да разцепи БСП, действа като зъл гений, а не като президент

Политика

Калоян Методиев: Радев се опита да разцепи БСП, действа като зъл гений, а не като президент

Снимка:

Служебният кабинет е провален, не се справя и затъва във все повече проблеми

Надявам се все повече хора да добият смелост и да разкажат за действията на държавния глава в партийната система и въвеждането на разделителни линии в обществото. Това е огромен проблем и той беше повод за конфликта между нас. Това заяви Калоян Методиев в студиото на NOVA NEWS. Методиев беше категоричен, че президентът е правил опити за дестабилизация и срив на БСП: "БСП 4 години под ръководството на Нинова беше категорична, последователната и категорична опозиция".

Събитията от миналата година са един политически инженеринг според него: "Той продължава и ще продължи до март, април догодина – за разцепване на политическите партии чрез вътрешните опозиции, които са щедро финансирани". "Президентът играе фарисейска игра, която на мен не ми импонира. Аз съм демократичен човек. Не трябва да се опитваме да дестабилизираме държавата. Това може да го прави някой зъл гений, а не президент", коментира Методиев.

Той продължи да разяснява действията на Радев по отношение на намеса в политическите партии като даде пример с ДБ: "По същия начин успя да се клонира ДБ. БСП и Нинова успяха да удържат на този натиск. Ръководството на ДБ започна да влиза в разговори с държавния глава. В един момент се оказаха излъгани и дублирани от "Продължаваме промяната".

"Йотова му помагаше в опитите за дестабилизация на БСП като играеше ролята на подщаб към партията. Причините за това са били идеологически различия със сегашното ръководство на БСП", допълни той. 

По темата за служебния кабинет и цените на тока каза: "Трябва да е ясно, че Радев е човекът, който носи отговорност за този кабинет. Всички показатели се влошават. Не може цената на тока да се решава със силови мерки като нахлуването в КЕВР. Не може няколко дни да няма кой да разтовари един кораб, а като отиде, да стане екокатастрофа"

 Служебният кабинет е провален, не се справя и затъва във все повече проблеми, завърши Методиев.  

 


Коментари (14)

attropo Тъй,тъй,нека и червените му покажат кирливите ризи на хаскьовския каунь!
04.10.2021 15:46 / Отговор
Тоя методиев Не може да преглътне.че Радев го уво
Лни именно защото вместо да е независим ,
Се снима на Рожд.ден на Г.Гергов.Не може през.съветник да има партийни пристрастия и да показва че е на страната на Гергов във войната му с Корнелия.
04.10.2021 17:12
Боби Плащно им е на червенете опозиционери с парите на Божков чрез Р.Радев да разцепи БСП !!!!!? - Питам "цвета на нацията" -спасителите на Р.РАДЕВ ОТ СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ- СЛЕПИ ЛИ СА -ГЛУХИ ЛИ СА ИЛИ СА БЕЗ ГЪНКИ В МОЗЪКА за да го издигнат като мястото му е другаде.
04.10.2021 16:37 / Отговор
Тоя методиев Не може да преглътне.че Радев го уво
Лни именно защото вместо да е независим ,
Се снима на Рожд.ден на Г.Гергов.Не може през.съветник да има партийни пристрастия и да показва че е на страната на Гергов във войната му с Корнелия.
04.10.2021 17:14 / Отговор
Емил Методиев е прав, Радев с бухалките от служебното правителство и всички негови сьветници са решили да унищожат парламентаризма и с всички подмолни средства да вземе цялата власт за президентска република, това и децата го разбраха.
04.10.2021 17:27 / Отговор
Иван Начев Защо ми се струва че се държи като леке този Методиев. С поведението си затвърждава правотата на Р. Радев да го изхвърли от екипа си. Интересно с чии протекции е попаднал в този екип.
04.10.2021 19:43 / Отговор
Мари Радев е зло за България! Срам и позор за българите! Всички да кажем не на фурашката!
04.10.2021 20:35
Ей Мари Защо си спала в час Мари ? Виж си правописа , скъпа! Скапан ти е коментарът. Ясно колко ти е сивото вещество. Защо плюеш , а то ти капе лигата върху сурата.
05.10.2021 00:10
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема