Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев: Ситуацията в президентството е паническа, че ще се състави правителство

Политика

Калоян Методиев: Ситуацията в президентството е паническа, че ще се състави правителство

Калоян Методиев: Ситуацията в президентството е паническа, че ще се състави правителство - Tribune.bg
Снимка:

„В президентството е паническа ситуация, че може да се състави някакво правителство, което от една страна да прекрати обръчите от фирми около президентството, а от друга - да прекрати въобще съществуването на служебно правителство и да се разследва това, което се случва в последните 9 месеца – беззаконие, корупция“, каза политологът Калоян Методиев пред БТВ.

По думите му служебният кабинет ще унищожи партиите една по една.

„Имаме цяло ветрило от проекти, намеси, действия на президентската институция по повод разбиването на партийната система, на създаване на траен хаос в държавата, на желание да се управлява чрез служебни кабинети, на узурпация на власт и на поредния опит след изборите за намеса в опитите да се състави правителство с идеята служебният кабинет да продължи“, допълни бившият шеф на кабинета на Румен Радев.

Той призова ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се обединят, за да вземат мерки и да стабилизират държавата.

„Предложението е да седнат да си говорят, тъй като нямаме президент като останалите европейски президенти. Тук президентът е човекът с бухалката, а не със събирателната на масата. Има неща, които са консенсусни за 90% от партии в парламента, като Шенген, бюджета“, каза още Калоян Методиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети