Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев завежда дело срещу сайт за фалшиви новини

Политика

Калоян Методиев завежда дело срещу сайт за фалшиви новини

Калоян Методиев завежда дело срещу сайт за фалшиви новини - Tribune.bg
Снимка:

Очевидно раздялата с властта на някои ще е трудна и болезнена, с цената на всичко, дори за сметка на държавата и на живота на милиони нейни граждани, казва политологът

„Преди седмица в интервю предупредих, че кампанията навлиза в компроматна фаза с активното участие на държавата. Нещата ескалират повече, отколкото очаквах. Завеждам дело за клевета и набеждаване срещу сайта „народ“. Такава концентрация на лъжи и манипулации трудно може да бъде измислена и навързана от нормален човек. Говори се, че зад сайта стои един колекционер на апартаменти, който се сближи с един фалшив герой покрай едни три морета. И в момента работят в симбиоза. „Това написа във Фейсбук политологът Калоян Методиев, бивш шеф на кабинета на президента Румен Радев.

По думите му мутренските подходи, злоупотребите с безконтролна власт, използването на държавни институции като бухалки, масови корупционни назначения, заплахи, фабрикуване на компромати са само част от портфолиото на вкопчилите се на живот и смърт във властта.

Методиев е категоричен, че тях ни ги интересува живота и здравето на   хората в Ковид кризата, растящите с дни цени на храни и услуги, енергийната криза, оцеляването на работодатели и служители, държавата като инструмент за добруването на народа.

„За сметка на това истински се вълнуват да няма прозрачност в изборния процес с контролно броене на разписките от машините. Очевидно раздялата с властта на някои ще е трудна и болезнена, с цената на всичко, дори за сметка на държавата и на живота на милиони нейни граждани. Добрата новина е, че никой с подобни методи и управленски „успехи“ не може да задържи властта дълго“, допълва политологът.

Припомняме, че вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова също скочи срещу фалшива новина публикувана от този сайт за нея.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети