Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Паргов: Аз не гласувам за Нинова, а за БСП

Политика

Калоян Паргов: Аз не гласувам за Нинова, а за БСП

Калоян Паргов: Аз не гласувам за Нинова, а за БСП - Tribune.bg
Снимка:

 „Ръководството на БСП ме посрещна с добре дошъл, но аз не съм ходил на Северния полюс, за да ме посрещат така. Аз обявих на всеослушание, че нямам намерение да се връщам на позицията, които съм бил. Ще продължа да работя за градската организация на БСП, защото тя има нужда от промяна”. Това заяви общинският съветник от БСП Калоян Паргов пред Нова нюз по повод възстановяването му от  Върховния касационен съд като член на Националния съвет на левицата.  

Запитан защо в Софийските листи на БСП липсваха Корнелия  Нинова и Георги Свиленски, Калоян Паргов обясни, че това по-скоро е била техническа грешка. „Аз не гласувам за Нинова, а за БСП”, заяви той.

Паргов бе  категоричен, че напускането на членове е голям проблем за левицата. По думите му хората с различно мислене трябва да останат и да се борят за промяната, която искат.

„Струва ми се, че БСП прекалено много се маргинализира в последните години. Въпросът е защо партията не привлича лявото толкова много, колкото преди. БСП толкова се стопи, че тези над 700 хил. гласа ги видяхме в ПП, в ИТН”, допълни още той.

„Защо мислите, че Паметникът на Съветската армия ще реши някакъв проблем. Ние помним, че дойдат ли избори се започва една битка с паметниците и това се прави с оглед да се мобилизират твърдите ядра. Ако разрушат този паметник това дали ще спре войната  в Украйна?”, запита той във връзка с подписката която организира БСП за запазването на паметника.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети