Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Паргов с план да ликвидира заразата от коронавирус в БСП-София

Политика

Калоян Паргов с план да ликвидира заразата от коронавирус в БСП-София

Снимка:

Соцлидерката заедно със заразения Николай Цонков на събрание в Красна поляна

Лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов е готов с план за ликвидиране на заразата от коронавирус в БСП-София.

Като първа стъпка утре ще бъдат тествани около 120 социалисти от различни организации в столицата.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова също попада в рисковия кръг от контакти на заразения депутат от комисията по отбрана Николай Цонков. Преди пет дни на 18 юни двамата с Корнелия Нинова заемат съседни места на президиума на партийна сбирка.

В резултат Калоян Паргов организира изследването за коронавирус на близо 60 членове на организацията  Красна Поляна. Пробата на соцлидерката и членовете на Националния съвет на БСП все още не са излезли.

Паралелно започва масовото тестване и на цялата младежка организация заради участие на двама от заразените от Градския съвет в нейни мероприятия.

Тествани ще бъдат около 40 младежи от Младежкото обединение на БСП. Проби ще бъдат взети и на всички от Районния съвет на БСП в Панчарево, чийто председател е Еньо Савов, един от четиримата членове на Градския съвет на БСП в София с положителни проби.

От вече установените случаи на заразени с коронавирус в БСП заместник-председателят на СОС Милка Христова е в добро състояние. Тя е развила едностранна бронхопневмония, настанена е в Инфекциозна болница, а останалите ѝ четирима колеги с положителни проби се оказа, че не са присъствали нито на пленума на БСП-София, нито преди това на Националния съвет на "Позитано" 20.

Предполага се, че техните инфекции са по-отдавна и вече отшумяват.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още