Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Паргов ще поиска вот на доверие

Политика

Калоян Паргов ще поиска вот на доверие

Калоян Паргов ще поиска вот на доверие - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителното бюро на БСП – София ще предложи свикване на заседание на висшия орган на градската организация на партията в столицата – Градска конференция на 19 март.

В дневния ред на заседанието да е включена една точка – вот на доверие към председателя на организацията Калоян Паргов. Това реши ръководството на БСП – София.

Вчера се заформи скандал между централното ръководство и столичната организация на левицата.

От пресцентъра на „Позитано“ 20 изпратиха съобщение, в което се казва, че членове на БСП-София настояват партията да накаже техния председател Калоян Паргов. По-късно от Градската организация отрекоха.

Пред Нова нюз Паргов коментира, че някой внася интриги и разделение в БСП. Според него причината е, че името му се е спрягало за кандидат за председател.

„Виждам имената на Христо Проданов и Георги Свиленски в списъка срещу мен, развивал съм ги и съм ги подпомагал. Откакто съм станал председател на БСП - София, съм с наследството между „Леге“ и „Позитано“. Минал съм трима председатели, жалко е, че не разбраха, че дори с критичното си мислене градската организация може да е полезна", сподели той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати