Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паргов: Българите очакват тези, които ще изпратят в 47-ото НС, да осигурят стабилността

Политика

Паргов: Българите очакват тези, които ще изпратят в 47-ото НС, да осигурят стабилността

Снимка:

Време е разумът да надделее. Българите очакват тези, които ще изпратят в 47-ото Народно събрание като свои избраници, да бъдат на висотата на гласуваната им отговорност. А тя е да осигурят стабилността, която е толкова нужна на държавата. Политическата криза трябва да бъде преодоляна в името на справянето с останалите – здравна, икономическа, социална и енергийна. Това каза председателят на БСП – София Калоян Паргов по повод предстоящите на 14 ноември президентски и парламентарни избори.

„За БСП честността, почтеността и справедливостта нямат алтернатива. Доказала е, че е партията на разума и диалога, но и на принципите в политиката“, изтъкна той.

Според Паргов силата на опита и желанието за промяна трябва да се слеят в едно цяло, за да се формира мнозинство, което да преведе страната през тежката зима. „Затова са нужни работещ парламент, стабилно управление и правителство, които да възстановят фундаментите, на които се основава правовата и социална държава“, посочи лидерът на столичните социалисти.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема